Jaf de proporții: sediul unei importante firme de curierat, prădat de hoți....

Jaf de proporții: sediul unei importante firme de curierat, prădat de hoți. Vezi ce sumă IMENSĂ au furat

0
DISTRIBUIȚI

Lovitură de zile mari dată de hoți noaptea trecută, la Timișoara: sediul companiei Fan Curier a fost prădat de hoți, care au reușit să dispară cu o sumă impresionantă de bani.

Răufăcătorii au pătruns în incita curții care înconjoară clădirea în care se află sediul firmei, au spart un geam și au ajuns în casierie.


De acolo au reușit să fugă cu un seif care se pare că nu era încastrat în podea. Seiful conținea nu mai puțin de 150.000 de euro.

Cei care au observat geamul spart au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de criminaliști
Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și îi caută acum pe făptași, ancheta fiind condusă de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale. Depozitul este prevăzut cu camere video, iar polițiștii au ridicat deja imaginile.

„În cursul nopţii, polişţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o societate comercială, din interiorul căreia ar fi sustras un seif în care se aflau 600.000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Bocancea.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.