ASU Politehnica merge la Oradea fără trei oameni de bază. Ce spun...

ASU Politehnica merge la Oradea fără trei oameni de bază. Ce spun timișorenii despre revenirea pe arena ”Iuliu Bodola”

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu

”Băieții în ghete” au avut parte de o pauză în weekendul trecut de la jocurile din Liga a II-a. Peste două zile ASU Politehnica Timișoara joacă pe terenul Luceafărului Oradea, dar nu la Sînmartin ci pe vechea arenă a Bihorului. Tehnicianul Sorin Brîndescu speră ca istoria să se repete în ceea ce privește recordul său personal pe principala arenă de pe Crișul Repede.

Timișorenii au stat săptămâna trecut din cauză că Pâncota a ieșit din competiție, situație care se va mai repeta. ”Pauzele vor fi acum mai dese că sunt patru echipe lipsă și stăm mai des. Avem meci în deplasare cu o echipă bună care ne-a învins în tur, acum a făcut egal cu UTA. Nu vreau să analizez foarte mult adversarul, a schimbat foarte mulți antrenori.


Probabil noul antrenor a adus un alt elan, nu avem nimic de pierdut, dacă putem să și câștigăm ar fi bine”, a declarat Sorin Brîndescu.

Despre faptul că gazdele s-au mutat pe ”Iuliu Bodola” Brîndescu speră să fie un avantaj pentru alb-violeți. ”Nu ne-am gândit la un astfel de avantaj, sper să fie al nostru. De fiecare dată ca antrenor am câștigat pe acel stadion, sper să o facem și acum”, a conchis tehnicianul lui ASU Poli.

Timișorenii vor trebui să facă însă noi modificări importante în primul 11. Mera și Motreanu sunt suspendați, în timp ce Birău e accidentat. ”Apărarea va fi complet schimbată, sper ca cei care intră să dea randament. Birău e accidentat. Dar avem jucători care să-i înlocuiască”, a mai spus Sorin Brîndescu.

Unul dintre jucătorii bănățenilor obișnuiți cu arena pe care se joacă sâmbătă e Mădălin Stancu, fost jucător la FC Bihor, formație dispărută din peisajul fotbalului național. ”Mă bucur că revine în circuit stadionul. Am jucat fotbal acolo, mergem să câștigăm. Sunt o echipă de lângă Oradea, nu știu dacă îi va motiva că vor evolua acolo. Ne-a liniștit puțin pauza, că am avut două înfrângeri. Am avut timp să punem lucrurile la punct. Suntem 22 de jucători, cei care intră vor profita de șansa acordată. Am văzut meciul cu UTA și au fost destul de motivați, probabil le-a prins bine această schimbare de antrenor. Sperăm să mergem să ne luăm revanșa”, a subliniat închizătorul alb-violeților.

Gazdele au obținut o remiză albă pe terenul lui UTA BD în runda trecută cu Alexandru Kiss la cârmă. Partida Luceafărul Oradea – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11, în etapa a 28-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.