MODEȘTI ”Băieții în ghete”, amatori la Oradea. Luceafărul s-a distrat pe seama...

MODEȘTI ”Băieții în ghete”, amatori la Oradea. Luceafărul s-a distrat pe seama gafelor din apărarea lui ASU Politehnica GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1267447011">
Ștefan Blănaru a alergat mult pentru a prinde un balon folosibil

La fel ca în multe jocuri din toamnă, ASU Politehnica Timișoara continuă să-și facă singură viața grea pe teren. Luceafărul Oradea s-a impus cu 4-1 (1-0) în fața alb-violeților după ce a înscris în repriza secundă trei goluri ca în curtea școlii. Reușita de onoare a ”Băieților în ghete” a fost marcată de Ionuț Vucea.

Fără câțiva oameni importanți pe bătrânul ”Iuliu Bodola”, stadion revenit în circuitul B-ului, ASU Poli a început modest în fața gazdei Luceafărul. În minutul 10 Teut i-a dat emoții lui Goia. Însă a fost doar o iluzie pentru cei circa 150 de suporteri în deplasare. Peste două minute Matei reia slab din poziție bună. Cu o prestație ofensivă firavă. Bazată de multe ori pe mingi aruncate la întâmplare, ASU Politehnica a încasat primul gol în minutul 23. Deși Gakos l-a blocat excelent pe Matei, oamenii din fața lui nu au reușit să blocheze ”mingea 2” și Adrian Bedea l-a ”pasat” la colțul lung.

După pauză ”Băieții în ghete” dau impresia că vor oferi o altfel de replică. Ungureanu centrează periculos și Gălan șterge balonul aruncat din corner. La faza următoare a Luceafărului însă lovitura liberă executată de Chiș-Toie ia din nou prin surprindere apărarea visătoare a oaspeților și Cordoș arată capabilități de vârf, cu o reluare curată în vinclul lui Gakos: 2-0 (min. 48). Peste alte opt minute o nouă neînțelegere Gălan-Gakos face ca Arnăutu să îndeplinească o simplă formalitate.

Lipsită de vlagă în prima oră de joc, ASU Poli a avut totuși puterea să încheie jocul cu fruntea sus. În minutul 72 bănățenii au o dublă-ocazie. Mai întâi Gălan reia în transversală în urma unui corner, apoi Blănaru trimite cu capul puțin pe lângă țintă. Când lucrurile păreau mai decente pentru trupa lui Sorin Brîndescu, în minutul 76 Chiș-Toie profită de zidul static din fața lui Gakos, driblează portarul și înscrie în poarta goală. În minutul 78 reușita lui Vucea doar a îndulcit amarul (1-4). În minutul 82 același Ionuț Vucea putea reduce din nou din diferență, dar parcă ASU Poli nu e făcută să profite de cadourile adversarilor.

După 28 de etape ASU Poli rămâne cu doar 24 de puncte în B și ”reușește” să pice sub Balotești, (echipă care stă în weekend,) din cauza golaverajului.

Galeria, de nota 10

În ciuda vremii închise, aproape două sute de fani alb-violeți au fost alături de ASU Poli și pe Crișul Repede. Dinainte de meci, în pauză, la 0-1, la 0-4, și până după final, aceștia au cântat pentru Politehnica. O dovadă de atașament rar întâlnită pe o rază mare de kilometri. Singurul ”incident” a fost înainte de joc, un fan nu și-a putut stăpâni vezica în preajma arenei și a fost văzut de ”oamenii în albastru”.

 

Luceafărul Oradea: Goia – Balea, Hlinca (cpt., 69 Moga), Cordoș, Ban – Feher, Cuc (73 Codoban) – Chiş-Toie, Arnăutu, Bedea – Matei (79 C-tin Roșu). Antrenor: Alexandru Kiss.

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Bilia, Telescu, Gălan (cpt.), Taub – Nicolescu – Teut, Ungureanu (60 Bădăuță), Țugui (30 Giuricici), Ghinescu (67 Vucea) – Blănaru. Antrenor: Sorin Brîndescu.

1 COMENTARIU

  1. Cu Galan in mijlocul aparari poti paria de la inceput pe victoria adeversarilor.Cei veniti in iarna nu aduc nimic plus valoare echipei,dimpotriva.Antrenorul primeste comision sa inceapa cu Tugui?O schimbare pierduta, acest jucator venea dupa doua meciuri jucate f.f.slab.
    Sa nu poti remedia asemenea greseli in luni de zile,sa nu poti schimba nimica in jocul echipei, viitorul nu arata deloc bine cu acest staf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.