Migranţi ILEGALI şi în a doua zi de Paşte: mai mulți cetăţeni...

Migranţi ILEGALI şi în a doua zi de Paşte: mai mulți cetăţeni străini au fost opriţi în vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră au avut bătăi de cap şi în timpul Sărbătorilor Pascale, atunci când migranţii nu au contenit să se oprească din încercările de a pătrunde pe teritoriul României.


Oamenii legii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oravița – I.T.P.F. Timişoara au depistat în zona de competenţă şapte cetăţeni.

Străinii provin din Libia, Siria şi Pakistan, fiind reţinuţi în ultimele 24 de ore pe direcţia localităţilor Grădinari şi Mercina. În urma verificărilor s-a stabilit că patru dintre ei sunt din Pakistan, doi sunt sirieni iar altul este din Libia, având vârste cuprinse între 18 şi 53 de ani. Migranţii ilegali au declarat că au încercat să treacă frontiera dinspre Serbia înspre România cu scopul de a ajunge în vestul Europei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentelor şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.