Mii de produse fabricate în China, prezentate la o expoziție organizată la...

Mii de produse fabricate în China, prezentate la o expoziție organizată la Varșovia. Cum pot participa firmele din Timiș interesate

0
DISTRIBUIȚI

made in china

Peste 6.000 de producători din China își dau întâlnire, în această vară, la Varșovia, Polonia, unde are loc cel mai mare eveniment expozițional și de afaceri “Made in China” din Europa.

Astfel, în perioada 5 – 8 iunie, se desfășoară la Expo Nadarzyn “China HomeLife Show”, lider mondial al expoziţiilor de produse fabricate în China. Astfel de evenimente se organizează în fiecare an în 11 ţări ale lumii: Africa de Sud, Brazilia, Egipt, Emiratele Arabe Unite, India, Iordania, Iran, Kazahstan, Mexic, Polonia şi Turcia. Expoziția atrage anual peste 6.000 de producători din China şi peste 80.000 de cumpărători.

Domeniile prezente la expoziţie acoperă o gamă variată de produse: textile şi articole de îmbrăcăminte; materiale de construcţii şi amenajări interioare şi exterioare; auto şi piese de schimb; echipamente şi maşini pentru industria chimică, ambalaje pentru industria alimentară; articole electrocasnice şi de uz casnic; echipamente IT; echipamente electrice şi corpuri de iluminat; mobilier; artizanat şi suveniruri.


Timp de trei zile, China Homelife Show devine locul unde importatori, comercianţi cu ridicata şi consumatori se pot întâlni cu companii de top din China care doresc să facă afaceri în Europa Centrală și de Est”, comunică CCIA Timiș.

Firmele care doresc să participe la expoziția organizată la Varșovia primesc o mână de ajutor din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, care organizează o misiune economică în Polonia. Conform graficului propus de Camera de Comerț și Industrie din Varșovia, fiecare firmă românească va participa la minim zece întâlniri „Business 2 Business” cu expozanţi chinezi.

Costul misiunii economice este de 255 euro + TVA / persoană pentru firmele membre CCIAT și de 330 euro +TVA/persoană pentru nemembri. Costul include transport cu autocarul pe ruta Timișoara – Belgrad și cu avionul pe ruta Belgrad – Varșovia și retur, trei nopți cazare, două mese de prânz, transferuri interne, vizitarea expoziției și acces la zona de întâlniri de afaceri, servicii de traducere în timpul întâlnirilor și asistență CCIAT pe durata deplasării.

Dată limită de înscriere este 1 mai 2017. Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372185244 sau 0372185247, e-mail: office@cciat.ro sau cpop@cciat.ro. Persoană de contact: Claudia POP, referent de specialitate DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.