Minoră CĂLCATĂ de mașină pe trecerea de pietoni, șoferul a fugit de...

Minoră CĂLCATĂ de mașină pe trecerea de pietoni, șoferul a fugit de la fața locului. În ce stare e victima

1
DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 17 ani a fost lovită în această seară, pe trecerea de pietoni, de un șofer care se afla la volanul unui BMW și care, după impact, s-a făcut nevăzut. Accidentul a avut loc pe străzile celui mai vestic oraș din țară, în Sânnicolau Mare, în această seară.

Victima se afla pe trecerea de pietoni la intersecția străzilor Nistor Oprean și Andrei Șaguna, în timp ce bărbatul care se afla la volanul unui BMW de culoare neagră se îndrepta pe strada Andrei Șaguna, dinspre Biserica Ortodoxă Română, atunci când a lovit din plin persoana care traversa regulamentar strada. „M-am uitat către liceu când plecam de la locul de muncă și am văzut-o pe fată, era cu trotineta.


Mașina ce venea dinpre biserică a lovit-o în plin, dar nu cu viteză. După ce s-a ciocnit, a cotit dreapta înspre centru, nici nu a deschis geamul. Am fugit să văd dacă e bine fata. Era speriată, mi-a spus că o doare spatele și că nu vrea să sune la poliție”, a povestit un martor ocular.

Victima a fost transportată la spitalul din localitate, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Șoferul implicat în accident a fost identificat, fiind condus la sediul Poliției Sânnicolau Mare.

UPDATE 2 Bărbatul care a fugit de la faţa locului este un tânăr în vârstă de 26 de ani. După informaţiile prezentate aseară, acesta a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, şi a fost depistat la scurt timp de oamenii legii, chiar atunci când voia să intre în tura de noapte la una dintre fabricile din Sânnicolau Mare. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Victima este în afara oricărui pericol, fiind externată în seara producerii accidentului de la spitalul din oraş, alegându-se în urma accidentului cu o contuzie lombară în partea stângă şi cu o sperietură zdravănă.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.