Motocicletele sportivilor veniți în România pentru o etapă de Campionat Mondial au...

Motocicletele sportivilor veniți în România pentru o etapă de Campionat Mondial au fost FURATE. Vezi ce recompensă oferă păgubiții

0
DISTRIBUIȚI

Șase motociclete de competiție, care valorează zeci de mii de euro, au fost furate în această dimineață la Arad. Bolizii pe două roți aparțin unei echipe din Ungaria venite în țara noastră pentru concursul „King of the Hill Hard Enduro 2017”, parte din Campionatul Mondial de Enduro.

Motocicletele au fost furate din curtea hotelului unde erau cazați piloții și, conform aradon.ro, hoții au fost rapizi și bine organizați, lucru care ar putea indica o lovitură dată la comandă.


„Politiștii sosiți la fața locului au ridicat probe, însă, cel puțin deocamdată, nu au suspecți. Cei trei competitori din Ungaria vor se dea o recompensă de 2 milioane de forinți (n.r. – aproximativ 6.500 de euro) celor care pot da indicii legate de acest furt”, au declarat organizatorii evenimentului.

Camerele de supraveghere din zonă nu oferă prea multe indicii. „De obicei, motocicletele pentru concurs sunt lăsate în spații speciale, unde există securitate sporită. Unii dintre competitori au ajuns însă târziu în noapte și au lăsat motoarele în mașinile cu care au venit sau în curtea hotelului”, a declarat Marcel Vlăduțoiu, patronul hotelului unde sunt cazați concurenții, pentru aradon.ro.

„Trei motociclete erau pe platformă, două erau într-un microbus, iar una era într-o curte. Motocicletele erau la Ghioroc pentru că acolo a fost cazat echipajul înscris la evenimentul motociclistic din acest weekend. Acestea au fost furate în intervalul orar 4.00 – 7.00 azi dimineață. S-a demarat o anchetă în acest caz. Paguba este estimată la suma de 40.000 de euro”, a spus Lorena Radu, purtător de cuvânt IPJ Arad, pentru specialarad.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.