Nemulțumiri la o școală din Timișoara, părinții au făcut sesizare la Inspectoratul...

Nemulțumiri la o școală din Timișoara, părinții au făcut sesizare la Inspectoratul Școlar. Vezi despre ce este vorba

1
DISTRIBUIȚI

Situație mai puțin obișnuită la o școală din Timișoara. Profesoara de matematică de la clasele a VI-a și a VII-a de la Școala Generală nr.21 lipsește din luna ianuarie, iar orele se țin din când în când, de către cine apucă.

Speriați că se apropie tezele și peste un an și evaluările naționale, mai mulți părinți s-au dus astăzi la Inspectoratul Școlar pentru a reclama situația. Profesoara de matematică a intrat în concediu medical din luna ianuarie, iar conducerea școlii nu a găsit un înlocuitor corespunzător pentru dascăl. În aceste condiții, elevii din patru clase fac ore de matematică cu tot felul de persoane, nepregătite corespunzător.

Pentru că cei din conducerea școlii nu au arătat niciun interes în a rezolva situația, spun păinții, au mers astăzi la Inspectoratul Școlar.


Acolo au fost primiți în audiență de inspectorul școlar adjunct, Mihaela Petrov. După zeci de minute de discuții, s-a ajuns la concluzia că situația va fi analizată săptămâna aceasta iar până vineri se va lua o decizie.

Mihaela Petrov a afirmat că abia a aflat de situație, de la părinți, și nu de la conducerea școlii, așa cum era normal. Părinții se vor reîntâlni cu conducerea Inspectoratului pe finalul săptămânii pentru a afla la ce variantă s-a ajuns.

Sursa foto: banatulazi.ro

1 COMENTARIU

  1. Profesoara de matematica este fosta directoare a scolii, a lipsit de la lucru aproape 2 ani pe motive medicale ( acoperite „legal”), incepand din perioada in care era inca in functie si pana in ziua de azi.
    Si inspectoratul nu stia.
    Si probabil ca n-ar fi stiut in continuare daca nu s-ar fi dus parintii peste ei.
    LOL

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.