Noua ediție a Campionatului Național de Fond la canotaj, aproape în anonimat,...

Noua ediție a Campionatului Național de Fond la canotaj, aproape în anonimat, pe Bega. Când are loc competiția

0
DISTRIBUIȚI

Tradiția ultimilor ani se păstrează și Canalul Bega va fi în următoarele zile gazda Campionatelor Naționale de Fond la canotaj. Mâine debutează întrecerea destinată seniorilor și tineretului, în timp ce de vineri la Timișoara vor vâsli cei mai buni juniori din țară.

CN de fond debutează mâine în Banat aproape în anonimat. Conform puținelor date găsite pe pagina de Facebook a federației de specialitate și a site-ului oficial frcanotaj.ro competiția începe mâine, de la ora 9.00, cu concursul destinat seniorilor.


Intuind că e vorba de sesiunile de calificări, acestea se încheie la ora 12.00. Un alt interval e programat între orele 16 și 19. În timp ce lupta pentru medalii se va da joi, între aceleași intervale orare. Vineri încep, în schimb, sesiunile destinate juniorilor, cu păstrarea acelorași ore. Singura deosebire fiind că sâmbătă în jurul orei 12 se va încheia întreaga competiție. Finish-ul va fi în fața terasei Flora de fiecare dată. Sunt informațiile sumare puse cap la cap, atât cât timișorenii să nu fie surprinși dacă vor vedea Bega mai aglomerată ca de obicei în această săptămână.

Din păcate e o mediatizare prea slabă a acestui sport, cel puțin în cazul competiției de la Timișoara, în condițiile în care canotajul e unul dintre puținele discipline care mai aduc medalii olimpice României. Ultimul exemplu fiind bronzul la 8+1 de la Rio. În primul rând acest lucru pornește de la FR Canotaj, probabil mai ocupată cu alegerile recente pentru șefie, câștigate pentru a treia oară consecutiv de fosta mare campioană Elisabeta Lipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.