Pagube IMENSE după un incendiu pornit la un laborator de preparare a...

Pagube IMENSE după un incendiu pornit la un laborator de preparare a cărnii. De la ce a pornit focul

0
DISTRIBUIȚI

Un laborator de preparare a cărnii a fost cuprins de flăcări la sfârşitul săptămânii trecute. Incidentul a izbucnit în municipiul hunedorean Vulcan, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din partea Detaşamentului Petroşani şi Garda de intervenţie Lupeni.


Conform celor de la zhd.ro, focul era generalizat la acoperişul laboratorului, care are o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi.

Au fost nevoie de întăriri, la scurt timp alte patru echipaje venind la faţa locului, din partea Detaşamentului Petroşani. Incendiul a distrus acoperişul în totalitate, dar şi instaţalia de afumare a cărnii, afectând magaziile şi anexele. „Intervenţia, de lungă durată, a fost îngreunată de anunţarea întârziată a incendiului şi de cantitatea mare de materiale combustibile aflate în clădire. Cei 27 de pompieri implicaţi în operaţiunea de stingere au făcut eforturi pentru izolarea incendiului reuşind protejarea celor două clădiri aflate în apropiere, precum şi a unor utilaje”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, conform aceleaşi surse.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Pompierii bănuiesc că focul a pornit de la un scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.