Robu despre interimatul de trei ani al şefului de la Poliţia Locală...

Robu despre interimatul de trei ani al şefului de la Poliţia Locală Timișoara: „Eu pot să aplic părerile mele în privinţa normalității”

0
DISTRIBUIȚI

900 de lei – atât a primit amendă revoluţionarul timişorean Corneliu Vaida din partea Poliţiei Locale Timişoara, după ce a publicat pe Facebook o imagine în care două maşini de intervenţie erau parcate pe trotuar blocând accesul pietonilor. Într-un drept la replică, direcţia din subordinea Consiliului Local Timişoara explica faptul că Vaida a fost amendat pentru că de-a lungul timpului a jignit poliţiştii locali pe reţeaua de socializare amintită mai sus. Urmare a scandalului, PSD Timiş i-a cerut primarului Nicolae Robu să îl demită pe directorul Poliţiei Locale, Dorel Cojan şi să organizeze un concurs pentru ocuparea postului pe care protejatul lui Robu îl deţine de trei ani de zile în regim de interimat.


Edilul timişorean a refuzat categoric acest lucru acuzând că PSD vrea să îşi impună un om în fruntea Poliţie Locale.

Întrebat dacă este normal ca Dorej Cojan să fie interimar de trei ani de zile, Robu a dat un răspuns suprinzător.

„Da! Normalitatea ce este? Ceea ce percepe fiecare că este normal. Este foarte normal din perspectiva mea câtă vreme este legal, eu pot să aplic părerile mele în privinţa normalității. Este legal şi asta este important că este legal. Eu cred că ar fi foarte bine să nu mai existe atâta protecţie pentru funcţionarii publici câtă există pentru că din protecţia excesivă asigurată de lege derivă miserupismul unora. Am constatat din experienţa mea, cu câteva excepţii, că cei care erau titulari pe funcţie nu au fost la fel de interesaţi să facă treabă bună după titularizare ca înainte de titularizare. (…) Unii sunt mai pragmatici, fac atât cât simt ei că trebuie să facă pentru a-şi atinge ţintele personale”, le-a spus primarul jurnaliştilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.