Roisin Murphy şi Jason Derulo susţin concerte la ediţia din acest an...

Roisin Murphy şi Jason Derulo susţin concerte la ediţia din acest an a festivalului EXIT VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Roisin Murphy va susţine un recital în cadrul festivaluli Exit de la Novi Sad

Unul din cele mai importante festivaluri din Europa, EXIT Festival, aduce în acest an cel mai puternic line-up din istoria sa de 17 ani, cu headlineri precum: The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Hardwell, acestora alăturându-se peste o sută de alţi artişti, pe mai mult de 20 de scene la Fortăreaţa Petrovaradin, în perioada 5-9 iulie. EXIT este renumit pentru locaţia sa absolut spectaculoasă şi line-up-ul foarte divers, iar anul acesta programul a devenit şi mai interesant graţie celor doi noi headlineri. Artist american de super succes, responsabil pentru un şir lung de hit-uri, Jason Derulo va aduce cu sine un party de neuitat pentru sâmbătă seara, pe 8 iulie, pe scena principală. Cu 11 single-uri ce au obţinut discul de platină şi peste 50 de milioane de discuri vândute, Derulo este unul dintre starurile de top ale momentului, la doar 27 de ani! Albumul său”Tattoos/Talk Dirty” a inclus cinci single-uri de platină, lucru reuşit în ultimii ani doar de artişti precum Beyonce, Drake, Taylor Swift şi Rihanna.

Alături de Moloko, Roisin Murphy este considerată un pion esenţial pe scena muzicală a sfârşitului anilor ’90, lansând hit-uri precum „The Time is Now”, „Sing it Back” şi „Forever More”.


Printre numele confirmate până acum la festivalul EXIT  se numără: The Killers, Liam Gallagher, Years&Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Solomun b2b Dixon, Hardwell, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Alan Walker, Lost Frequencies, Faithless DJ Set, The Damned, Duke Dumont, Robin Shulz, Foreign Beggars, Hot Since 82, Noisia, Outer Edges, Discharge, Destruction, Arkona, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X şi mulţi alţii.

Pornit în 2000 ca o mişcare de tineret ce s-a opus regimului condus de Slobodan Milosevic, EXIT a crescut şi s-a transformat într-unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, printre artiştii ce i-au trecut pragul de-a lungul vremii numărandu-se Red Hot Chili Peppers, Madonna, Depeche Mode, Robbie Williams, Guns’n’Roses, Arctic Monkeys, The Prodigy şi mulţi alţii.  În calitatea sa de unic festival comtemporan ce a crescut dintr-o mişcare de activism social, EXIT va sărbători 50 de ani de la Summer of Love (1967), amintind fanilor de mişcările pentru pace din anii ’60 şi ducând mai departe mesajele de atunci ce au devenit din ce în ce mai necesare în prezent. Biletele pentru festivalul din acest an se pot cumpăra de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.