Sala polivalentă de 16.000 de locuri se face la Giroc, Dobra a...

Sala polivalentă de 16.000 de locuri se face la Giroc, Dobra a plecat la Bucureşti. Vezi ce mesaj i-a transmis primarului Robu

2
DISTRIBUIȚI

S-a stabilit fără dubii: sala polivalentă de 16.000 de locuri se va face la Giroc. Este anunţul făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, care a informat că astăzi va pleca la Bucureşti pentru a duce toate actele de care Compania Naţională de Investiţii pentru realizarea sălii.

„Vreau să îi cer să folosească această artilerie grea (n.r – primarului Timişoarei, Nicolae Robu) în modul în care explică atribuirea terenurilor către angajaţii primăriei. Mă deranjează foarte mult tehnica pe care o aplică pentru a masca un scandal cu distribuţia terenurilor să provoace un alt scandal.


Este o tehnică invechită care nu mai ţine de niciun fel. Consiliul Judeţean Timiş a primit chiar astăzi din partea CNI ultimele solicitări legate de documentaţie. Plec direct la aeroport cu documentaţia pentru CNI, completare la sala polivalentă faţă de primărie noi suntem avansaţi cu documentaţia. Mai mult, în solicitarea de la CNI se cereau şase hectare şi jumătate de teren pentru a se realiza o astfel de investiţie. Eu consider că amplasamentul dat de Primăria Timişoara nu se pretezeă de niciun fel pentru realizarea unei săli cu 16.000 de locuri. Am îngreuna foarte mult zona. (…) Investiţia nu e făcută pentru timişoreni sau giroceni, nu e făcută de Dobra sau de Robu, ci este o investiţie pentru timişeni. Este o investiţie foarte mare şi e de datoria noastră să o realizăm. Este foarte vehement, nu înţeleg de ce se opune. Am văzut şi un sondaj făcut pe Facebook în stilul caracteristic. Eu cred că vehemenţa se leagă de faptul că acest proiect nu este realizat de dânsul. (…) Terenul pus la dispoziţie de primărie are o grămadă de probleme şi pe el trec linii de tramvai”, a declarat Dobra.

Preşedintele CJ Timiş a promis că dacă totul va decurge ca la carte, cel târziu în toamna acestui an se va porni licitaţia pentru proiectare şi execuţie.

2 COMENTARII

  1. Sa incarci drumul pana la Giroc cu 5-10.000 de masini doar ca sa duci investitia in curtea ta (vorbim de PSD) mi se pare un gest foarte inteligent… bravo tuturor celor implicati….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.