Remiză APRINSĂ între Olimpia Satu Mare și ASU Politehnica. Ambele echipe au...

Remiză APRINSĂ între Olimpia Satu Mare și ASU Politehnica. Ambele echipe au trecut pe lângă victorie în repriza secundă

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” au obținut un rezultat de egalitate în runda a 32-a a Ligii a II-a. Meciul dintre Olimpia Satu Mare și ASU Politehnica s-a încheiat cu scorul de 1-1, stabilit încă de la pauză. Ambele echipe, în special gazdele, au mai ratat ocazii importante în partea secundă. Golul timișorenilor a fost marcat de fundașul Carol Taub.

Însoțită de peste o sută de suporteri și în nord-vestul țării, ASU Poli a avut prima șansă în minutul 2 prin golgheterul Blănaru. Dar gazdele, lipsite de o serie de jucători importanți, aveau să deschidă scorul în minutul 6 la incursiunea lui Voicu, al cărui șut nu a putut fi oprit de efortul lui Gakos.


Peste doar cinci minute însă s-a restabilit egalitatea în urma unei faze oarecum similare. De această dată Carol Taub a finalizat cu un șut la colțul lung pentru 1-1. Scor care avea să fie indicat pe tabelă și la pauză în ciuda unor ocazii la ambele porți.

Deși într-o situație mai proastă în ultimele runde, Olimpia a forțat în partea secundă. Putea fi 2-1 în minutul 52, dar Ursu nu l-a putut învinge pe portarul timișorenilor. Același lucru s-a întâmplat și peste aproape jumătate de oră, când Gakos a respins în corner șutul lui Vasile Pop. O altă șansă uriașă pentru amfitrioni a avut loc în minutul 90, când bara s-a opus aceluiași Pop. Timișorenii au mizat mai mult pe contraatac în partea a doua. Iar în prelungiri, la ultima fază, Ștefan Blănaru putea da lovitura, dar lobul său a trecut peste buturile lui Dascălu.

Un rezultat de egalitate care convine, per total, mai mult vizitatorilor alb-violeți, care se depărtează astfel și mai mult de ultima clasată Metalul, învinsă clar azi la Mioveni (scor 1-5). ASU Poli, cu 31 de puncte rămâne pe locul 14 în B.

Olimpia Satu Mare: Dascălu – Ciul, Fl. Mureşan, Heil (cpt.), Faur – Villand (58 I. Roșu), Krausz – Vas. Pop, Sil. Pană, Oct. Ursu (81 Ludușan) – Ad. Voicu. Antrenor: Bogdan Andone.

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu, Telescu, Mera (cpt.), Taub – Nicolescu – Teuţ (68 Bădăuță), M. Stancu, Ungureanu (64 Giuricici), Birău (90 Țugui) – Blănaru. Antrenor: Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.