SCM Politehnica a început seria jocurilor pentru locurile 5-8 cu o înfrângere....

SCM Politehnica a început seria jocurilor pentru locurile 5-8 cu o înfrângere. Ce greutăți suplimentare au întâmpinat timișorenii în Moldova

1
DISTRIBUIȚI

Eliminată din lupta pentru medalii SCM Politehnica continuă să evolueze în faza a doua a play-off-ului pentru poziționarea finală în clasament.


Prima oprire pentru alb-violeți în zona 5-8 nu a fost una fericită, timișorenii cedând astăzi pe terenul celor de la HC Vaslui, scor 27-28.

Bănățenii au condus la start în Moldova (scor 1-4, 2-5) însă treptat moldovenii au revenit în meci și au avut chiar +3 la pauză. Repriza secundă s-a reluat de la 16-13 în favoarea gazdelor și pe parcursul acesteia timișorenii au recuperat treptat deficitul. Poli a egalat dar nu a reușit să treacă în avantaj iar vasluienii au câștigat cu o diferență fragilă.

Meciul 2 are loc în Sala ”Constantin Jude”, miercuri, de la ora 18.30. Iar dacă alb-violeții egalează la general ”decisivul” se va juca sâmbăta viitoare pe terenul celor de la HC Vaslui.

Tehnicianul Pero Milosevic nu a putut miza azi pe Păiuș și Simovic, accidentați. Un alt impediment pentru bănățeni a fost călătoria până în estul țării, una cu peripeții din cauza condițiilor meteorologice.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic 3 goluri, Neamțu 1, Lasica 9, Ștefan 2, Marjanovic 5, Lazarov 4, Furak 1.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.