Shopping City Timișoara își invită vizitatorii la RoboManiacs, competiție de roboți inteligenți...

Shopping City Timișoara își invită vizitatorii la RoboManiacs, competiție de roboți inteligenți (P)

0
DISTRIBUIȚI

 

În perioada 29 – 30 aprilie, Shopping City Timișoara găzduiește RoboManiacs, cea de-a doua ediție a competiției de roboți autonomi, organizată de Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara. În concurs s-au înscris 105 participanți din cele mai mari orașe ale țării.


 

În cadrul RoboManiacs vor avea loc concursuri de tip Line Follower, unde roboții vor parcurge un traseu în linie, Sumo, probă în care roboții autonomi se vor lupta în ring, și Maze, concurs în care roboții construiți de participanți vor trebui să rezolve un labirint, dar și multe alte probe interesante, care îi vor pune la încercare pe studenți.

Peste 100 de participanți din Timișoara, Oradea, Cluj, București, Sibiu, Craiova, Alba Iulia și Chișinău vor concura în cadrul celei de-a doua ediții RoboManiacs, pentru titlul de cel mai abil robot autonom. Cei aflați în competiție vor pune în practică idei ingenioase și proiecte inovatoare pe baza cărora au dezvoltat roboțeii inteligenți.

Chiar dacă este un concurs în care sunt testate abilităţile roboţilor inteligenți, distracţia nu va lipsi de la acest eveniment. Toţi cei care sunt pasionaţi de robotică sunt aşteptaţi la Shopping City Timișoara, la parter, în apropierea magazinului Zara, pentru a participa la acest eveniment.

Detalii despre eveniment sunt disponibile și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.