Skatepark-ul din Parcul Pădurice se mută …din cauza gălăgiei. Vezi noua locaţie...

Skatepark-ul din Parcul Pădurice se mută …din cauza gălăgiei. Vezi noua locaţie în care va funcţiona

0
DISTRIBUIȚI

protest skatepark

Este oficial: skatepark-ul din Parcul Pădurice va fi mutat, pentru confortul oamenilor care locuiesc în zonă. După ce au reclamat în repetate rânduri că tinerii care îşi demostrează talentul în parc fac mare gălăgie atât seara cât şi pe timpul zilei, oamenii care locuiesc în vecinătatea parcului au convins primăria să ia măsuri.

„V-am vorbit în repetate rânduri despre intenţia de a muta skate park-ul din Parcul Pădurice din zonă pentru că cetăţenii se plâng că se produce mult zgomot care este deranjat şi peste zi şi mai ales noaptea.


Locaţia în care a fost el amplasat se pare că nu a fost cea mai potrivită. Nu s-a avut în vedere la alegerea ei de către specialişti şi nivelul de zgomot pe care îl produc practicanţii acestui sport şi am găsit o locaţie care este mult mai bună şi anume în spatele Sălii Olimpia. Vom începe mutarea, avem inclusiv avizul Agenţiei pentru Mediu şi în perioada următoare vor fi relocate toate echipamentele din Parcul Pădurice”, a anunţat astăzi primarul Nicolae Robu.

Platforma care rămâne liberă în Parcul Pădurice va rămâne liberă pentru a fi folosită de rolleri sau pentru diverse jocuri. Despre skate park-ul pe care Primăria Timişoara voia să îl construiască în Parcul Central, primarul a informat că firma Kasdum, care a intentat un proces primăriei, din cauză că proiectul în baza căruia urma să se realizeze skatepark-ul nu era bun a pierdut în primă instanţă. Următorul termen va fi în luna mai. Dacă primăria câştigă litigiul, skate park-ul ar urma să fie construit în baza aceluiaşi proiect la care ar urma să se aducă mici modificări. Municipalitatea va contracta o nouă firmă pentru realizarea obiectivului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.