SCM Politehnica încheie sezonul regular pe un loc mai jos după eșecul...

SCM Politehnica încheie sezonul regular pe un loc mai jos după eșecul din Bucovina. Cu cine vor juca bănățenii în sferturile Ligii Zimbrilor

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliștii alb-violeți au fost învinși oarecum surprinzător în runda finală a primului eșalon. CSU Suceava a depășit-o pe SCM Politehnica Timișoara, scor 30-27, rezultat în urma căruia elevii lui Pero Milosevic au căzut pe locul 7 în clasamentul final al sezonului regular. Prin urmare bănățenii vor juca în sferturile de finală, în play-off, împotriva Turdei în loc de CSM București, echipă pe care ar fi întâlnit-o dacă rămâneau pe 6.

SCM Poli avea nevoie de victorie la Suceava pentru a rămâne pe poziția a șasea indiferent de ce face Vasluiul. Succesul nu a fost însă obținut. Galben-verzii s-au impus cu 26-23 în fața echipei din Satu Mare, în timp ce alb-violeții au avut probleme în nordul țării.


Asta deși au condus la pauză, cu 14-13. După o repriză în care au avut și +3 pe tabelă, poliștii au ajuns însă în final să fie în spate la cinci goluri diferență.

Filip Marjanovic a fost golgheterul jocului, cu opt reușite, dar nu a fost suficient. În contrast, CSU l-a avut pe Băican ca cel mai bun marcator, cu șase reușite.

În urma jocurilor rezultatelor care a implicat remiza Turdei la Călărași și victoria la limită a CSM-ului la Constanța, Poli o va întâlni pe Potaissa în prima încleștare din play-off. Elevii lui Pero Milosevic trebuie să fie cei mai buni din trei jocuri pentru a avansa, cu un prim joc săptămâna viitoare pe terenul ardelenilor și decisiv tot în deplasare în caz de egalitate după două meciuri.

Lider suspectat

Ultima rundă a adus și un rezultat curios în față. Dinamo, care și-a asigurat demult prima poziție, a cedat acasă, scor 24-29, în fața echipei Stelei, una cu un sezon sub așteptări și aflată doar în lupta pentru un loc mai bun în zona play out. Interesant e că dacă rezultatele de abia încheiate apar trecute pe site-ul FRH, acest meci disputat ieri are încă trecut un 0-0 setat înainte de disputarea meciurilor. Efectele acestui rezultat nu sunt cuantificate nici în clasamentul de pe pagina federației de specialitate la ora redactării articolului.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic (1 gol), Neamțu (3), Lasica (4), L. Ștefan (3), Marjanovic (8), Gurănescu (1), Lazarov (2), Furak (1), Fenici (3).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.