Sute de companii din China, care pot exporta în UE, într-o expoziție...

Sute de companii din China, care pot exporta în UE, într-o expoziție la Budapesta. Cum pot participa firmele din Timiș la eveniment

0
DISTRIBUIȚI

made in china

Peste 600 de companii din China, care dețin licențe de export către Uniunea Europeană, participă la o importantă expozițje pentru comerț. Evenimentul are loc la Budapesta, între 30 mai și 2 iunie, fiind invitate să participe și firmele din Timiș.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune ecnomică în Ungaria, în acea perioadă, cu scopul vizitării târgului internațional “China Smart Expo Budapesta 2017”, unul dintre cele mai mari evenimente din Europa Centrală și de Est.

Principalele categorii de produse prezentate sunt din domeniile: IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, construcții de mașini, imobiliare, textile, industria chimică, industria mobilei, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile.

“În cadrul misiunii economice, organizatorii oferă companiilor interesate de importul de produse din China o serie de facilităţi constând în gratuitate pentru cazare (2 nopţi în hotel de 3*), transport cu autocarul pe ruta Timișoara – Budapesta și retur, intrarea în expoziție, sală de negociere, translatori pentru limba engleză și chineză (la solicitare, cu rezervare în prealabil).


Conform graficului propus de organizatori, fiecare firmă membră a CCIAT va participa la minim 2 întâlniri „B2B” cu expozanți chinezi”, transmite CCIA Timiș.

Prețul misiunii economice este de 200 lei +TVA, iar termenul de înscriere este data de 5 mai.

Relații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372185244 sau 0372185247, e-mail: office@cciat.ro sau dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent de specialitate DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.