Captură IMPRESIONANTĂ de ţigări de contrabandă la frontiera de vest. Vezi cum...

Captură IMPRESIONANTĂ de ţigări de contrabandă la frontiera de vest. Vezi cum s-a scuzat şoferul și ce valoare IMENSĂ are marfa

0
DISTRIBUIȚI

Captură de proporții făcută de oamenii legii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota. Poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse într-un camion la volanul căruia se afla un român, nu mai puţin de 177.500 de pachete de ţigări fără marcaj fiscal, în valoare totală de 2.840.000 de lei, care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

Descoperirea a fost făcută ieri, în jurul orei 20.45.


Şoferul, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Bucureşti, s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei, fiind la volanul unui autocamin înmatriculat în România. Ţigările marca Marlboro, găsite într-un spaţiu special amenajat, au fost confiscate. Bărbatul a declarat că a efectuat un transport de hârtie pentru o firmă din Budapesta, iar la întoarcere a preluat mijlocul de transport gol, fără să ştie de ţigările ascunse.

Automarfarul a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de deţinere de către o persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.