Timișoara Saracens înfruntă pe ”Dan Păltinișanu” bucureșteana în fața căreia are de...

Timișoara Saracens înfruntă pe ”Dan Păltinișanu” bucureșteana în fața căreia are de luat o revanșă. Ce absențe înregistrează campioana

0
DISTRIBUIȚI

Campioana României revine în weekend la jocurile de SuperLigă. După succesul european cu Krasny Yar bănățenii se pregătesc de o confruntare interesantă cu CSM Olimpia București, grupare la care au ajuns în iarnă nu mai puțin de patru rugbiști care au îmbrăcat tricoul echipei Timișoara Saracens și totodată singura câștigătoare în fața lor în competiția internă.

Timișoara Saracens ar avea de luat o revanșă în fața celor de la CSM după acel 6-8 din vară. ”Suntem în fața începutului returului pe care îș așteptăm cu nerăbdare. Cred că și suporterii noștri așteaptă reîntâlnirea cu rugbyul. CSM este singura echipă în fața căreia am suferit o înfrângere sezonul trecut, în Cupa Regelui și Superligă.


E o echipă incomodă, obiectivul este victoria cu punctul bonus, aș pune chiar o victorie categorică, chiar dacă lipsesc jucătorii noștri accidentați. Nu cred că niciun meci e special sau nu. Într-adevăr, s-a creat impresia aceasta prin prisma înfrângerilor, cât și a jucătorilor plecați de la noi la CSM”, a declarat Dușan Filipaș, vicepreședintele Saracens RCM. Mai mult, trecerea ex-campionilor Burcea, Dumitru, Calafeteanu și Kinikinilau în tabăra celor din Capitală fac ca lucrurile să fie și mai interesante.

Există și vești proaste după victoria din Georgia a ”sarazinilor”. Jody Rose a suferit o fractură la antebrați și va rata restul sezonului de primăvară. Absenți sunt de asemenea Militaru, Ianuș și Lemnaru, tot cu probleme medicale. ”Suntem mulțumiți de rezultatul bun obținut în deplasare, era important să ne impunem cu o echipă puternică. Mai avem încă mult de îmbunătățit, lăsam însă acel meci în urmă și ne concentrăm pe acest meci dificil cu CSM. Anul trecut am pierdut cu ei, suntem hotărâți să ne luăm revanșa. Ei au făcut multe transferuri, va fi dificil. E bine că revenim în fața propriilor fani, va debuta și Stephano Hunt. Am fi preferat o suprafață tare și uscată, dar avem timp zilele acestea să ne antrenăm în condiții de ploaie”, a spus tehnicianul Grainger Heikell.

Partida Timișoara Saracens – CSM București se dispută sâmbătă, la ora 12.00, în etapa a 10-a a SuperLigii. Bănățenii nu au jucat în primele două runde din retur. În a opta etapă au stat, în timp ce a noua, partida cu Baia Mare, a fost amânată pentru 3 mai deoarece trupa de pe Bega e angrenată în barajul pentru Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.