Timişoreanul Lucas Kohl a câştigat locul ÎNTÂI la Olimpiada Naţională de Pian...

Timişoreanul Lucas Kohl a câştigat locul ÎNTÂI la Olimpiada Naţională de Pian de la Arad

0
DISTRIBUIȚI
Lucas Kohl, a câştigat locul întâi la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală – pian

Lucas Kohl, timişoreanul de 13 ani membru al trupei Peregrinii, a câştigat locul întâi la Olimpiada Naţională de Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală – pian, care a avut loc la Arad.

Anul trecut, tânărul muzician a câştigat cea de-a şasea ediţie a concursului Next Star, difuzat de Antena 1.


În spectacolul pregătit în finala Next Star – prezentat de Dan Negru, Lucas Kohl a fost acompaniat de prietenii săi din trupa Peregrinii, acolo unde cântă şi sora lui, Jacqueline. Cel mai impresionant moment din spectacol a fost atunci când Lucas a cântat la acordeon în timp ce mergea pe un monociclu. Cei care au jurizat, în cel de-al şaselea sezon, cei mai talentaţi copii ai României, au fost Pepe, Dorian Popa, Alina Eremia şi CRBL.

Deși are o vârstă fragedă, Lucas Kohl are deja în spate mulţi ani de studii muzicale. A început să cânte de la cinci ani, a învăţat şi perfecţionat timp de şase ani la Şcoala Populară de Artă, actualmente fiind elev în clasa a opta la Colegiul Național de Artă Ion Vidu, unde studiază pianul cu profesoara Bodo Maria.

De ziua lui, în 13 mai, Lucas va fi din nou pe scenă: alături de trupa de world music din care face parte, Peregrinii, va avea, de la ora 19.00, concert în Piața Sf. Gheorghe din Timișoara, cu prilejul Zilelor Cetății. În ziua spectacolului, Lucas va împlini 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.