Timişorenii de la Grave For Sale lansează noul single, „Mucegai”, cu un...

Timişorenii de la Grave For Sale lansează noul single, „Mucegai”, cu un concert extraordinar VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Timişorenii de la Grave For Sale lansează noul single Mucegai cu un concert extraordinar

Formaţia timişoreană Grave For Sale lansează un nou single „Mucegai“, printr-un concert care va avea loc la Manufactura, vineri 28 aprilie, de la ora 21, ocazie cu care trupa de surf-rock a pregătit şi câteva suprize pentru fanii săi.

Trupa care citează influenţe psychedelic, horror, punk și desert surf a fost înfiinţată acum cinci ani la inițiativa lui Tibi Mijea (tobe) și Iancu Jianu (chitară 2012-2014). Ulterior s-a alăturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la începutul lui 2013 în band cu chitară şi sound effects. În 2013 apare primul E.P. intitulat New Moon. Sedimentarea trupei s-a produs la începutul lui 2015, odată cu venirea unei figuri inedite, Robyn Grozoni.


Ea este una dintre cele mai inedite prezenţe pe scena muzicală românească, fiind născută în Canada. Robyn provine dintr-o familie cu înclinaţii muzicale şi a copilărit în White Rock (lângă Vancouver), un loc unde s-au filmat printre altele şi câteva scene din serialul de mare succes Dosarele X şi trăieşte în Timişoara de aproximativ 13 ani.

Pe data de 28 august 2015 Grave for Sale lansează primul videoclip realizat de Cristian Maghiar – Doifilm – pentru piesa Angry Surfer, moment marcat printr-un concert la D’arc pe Mal, cu suportul trupei Arc Gotic. În 2015 trupa a participat la prima ediție a festivalului Revolution Festival Timișoara și tot în același an câștigă semifinala Banat a concursului GBOB Romania, calificându-se și participând la finala națională GBOB România.

În 2016 Grave For Sale a participat la primul Rockabilly Festival din România, „Manufest”. În același ani „Rasputin” (Bogdan Constantinescu) se alătură la bas, aducând cu el influențe dark și experimental în soundul trupei. În 2016 și 2017 GfS a început să adauge mai multa voce în muzica lor, prin aportul lui Robyn și ulterior a lui Caius Popa, care a adus un plus de versuri, voce și mișcare pe scenă. Grave for Sale înseamnă: Chitară: Adi „Dr. Ribes” Ulmeanu, Bass: Bogdan „Rasputin” Constantinescu, Keyboards & Acordeon: Robyn „Shenanigans” Grozoni Tobe: Tibi „Le Rigid” Mijea. Biletele pentru concertul de lansare a single-ului „Mucegai“ costă zece lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.