UVT Agroland Timișoara va lupta în barajul de promovare după ce a...

UVT Agroland Timișoara va lupta în barajul de promovare după ce a obținut victorii pe linie în turneul A2 Vest. Cum s-a încheiat derby-ul cu CSU Poli jucat la Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: UVT Agroland / Facebook

Câștigătoarea seriei vestice a eșalonului secund de volei feminin și-a confirmat statutul de favorită în turneul semifinal de la Cluj-Napoca.


UVT Agroland Timișoara a obținut în acest weekend victorii pe linie în fața celorlaltor participante: Universitatea Cluj, CSU Oradea și CSU Politehnica Timișoara. Elevele lui Bogdan Paul vor fi însoțite la turneul de promovare de formația gazdă, singura care a reușit să le ”răpească” un set.

Primele două clasate ale seriei s-au întâlnit din prima zi, vineri, la turneul A2 Vest din Sala ”Horia Demian”. Agroland s-a impus cu 3-1 în fața fetelor de la ”U” Cluj. CSU Politehnica a început și ea bine, cu un 3-0 în fața celor de la CSU Oradea.

Ziua 2 a fost lămuritoare, ieri UVT Agroland a trecut cu 3-0 de Oradea iar Poli a cedat cu ”U”, scor 0-3. Astăzi în derby-ul timișorean al turneului ”Agro” nu a avut milă de alb-violete, pe care le-au învins tot în trei seturi. Prin urmare jocul dintre ”U” Cluj și Oradea din această după masă e unul de palmares. Gazdele însoțind Agroland la baraj indiferent de rezultat.

În perioada 12-14 mai va avea loc turneul de baraj la care s-au calificat din seria A2 est Rapid București și CSM LPS Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.