Vitezomanii din Timiş au fost SUPRAVEGHEAŢI timp de o săptămână, în cadrul...

Vitezomanii din Timiş au fost SUPRAVEGHEAŢI timp de o săptămână, în cadrul acţiunii „Speed”: sancţiuni RECORD şi zeci de şoferi lăsaţi fără permis

0
DISTRIBUIȚI

Sancţiuni peste sancţiuni acordate în trafic, pe perioada unei săptămâni, de către poliţiştii rutieri din Timiş, pe teritoriul întregului judeţ.


În perioada 17 – 23 aprilie a avut loc, la nivel naţional, acţiunea „Speed”, iar în vestul ţării numărul sancţiunilor aproape că a atins cota 1.000.

„Speed” a avut loc sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în cadrul căreia s-a acţionat în tot Timişul pentru salvarea de vieţi şi pentru creşterea siguranţei traficului rutier, prin impunerea respectării regimului legal de viteză. În total, au fost acordate 947 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 67 de permise de conducere şi retrase 16 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii au fost folosite 15 echipamente radar, dintre care 12 au fost montate pe autospeciale inscripţionate, 2 pe cele neinscripţionate şi un echipament portabil. 613 dintre sancţiuni au fost acordate pentru depăşirea vitezei legale admise cu mai mult de 50 km/h, totodată fiind retrase 34 de permise de conducere. Alte 241 de sancţiuni au primit cei care au depăşit cu 10-20 km/h viteza admisă, 210 pentru depăşirea cu 21-30 km/h şi 37 dintre acestea pentru depăşirea cu 41-50 km/h.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.