Xtreme Stage zguduie Revolution! O mulţime de nume noi se alătură festivalului

Xtreme Stage zguduie Revolution! O mulţime de nume noi se alătură festivalului

0
DISTRIBUIȚI
Trupe din peste zece țări vor urca pe Xtreme Stage, în cadrul Revolution Festival,

Un nou val de artiști s-a alăturat revoluției muzicale care va zgudui Timișoara la începutul lunii iunie. Trupe din peste zece țări vor urca pe Xtreme Stage, în cadrul Revolution Festival, un loc care nu e potrivit pentru cei slabi de înger. Va răsuna punk, death metal, heardcore, doom rock și nu numai.

„Cu bucurie anunțăm și că, la această ediție, festivalul va avea și o zonă de camping pentru cei care nu vor să piardă nicio secundă din această experiență.  Ca în fiecare an, muzica rock este pusă la loc de cinste la Revolution. Una dintre cele mai importante scene ale festivalului, Xtreme Stage, va găzdui trupe promițătoare ale momentului. Astfel, 18 nume noi s-au alăturat line-up-ului. Angerseed (Ungaria) vine la Revolution cu o doză serioasă de death metal, în timp ce Archeonic (Cehia) va zgudui scena cu metal din cel mai bun. Pentru cei care preferă stoner metal, Consecration (Serbia) este o trupă care nu trebuie ratată. Tot pe Xtreme Stage va urca și Dead Joker, membrii trupei fiind adevărați pioneri ai scenei metal din Serbia. Punkerii de la Exploding Head Syndrome vor ateriza la Timișoara direct din Norvegia cu un concert plin de energie“, spun organizatorii.

„Nimeni nu este prea mic pentru rock”.


Aceasta este ideea de la care a pornit Fantazia (Arad), una dintre formațiile din România cu cea mai tânără componență. Vizitatorii Revolution vor avea parte și de o prestație melodic post hardcore susținută de First Flame (Serbia). Tot din sfera death metal vine și Goath (Germania) în timp ce Godsleep (Grecia) promite o porție proaspătă de heavy rock. Din line-up nu putea să lipsească hardcore-metal-ul care va fi reprezentat așa cum trebuie de Guerrillas (Cluj-Napoca). Koneskin (Italia) aduce în prim-plan un sound rock deosebit, născut din background-ul muzical diferit pe care îl au membrii trupei. Punk numai bun de dansat nebunește aduce la Xtreme Stage și Monokrom, una dintre trupele cu care Timișoara se mândrește. Un experiment de Grove/tech/death metal va ateriza la Revolution din Ungaria, respectiv trupa Nest of Plagues. Quasarborn este un alt act metal din Serbia care va provoca scântei la Xtreme. Pentru cei care vor doom metal, Tenebres (Iași) vine cu un sound întunecat. O altă trupă de care Timișoara este mândră este The Different Class, iar formația promite un mix interesant de  blues/rock/funk/stoner/psychedelic/groove. The Father of Serpents (Serbia) aduc la Revolution sound-uri extreme și versuri pe măsură. Nu în ultimul rând, tot din Serbia vine și Void Inn cu heavy doom rock.

Revolution Festival are loc în perioada 1 – 3 iunie, la Muzeul Satului Bănățean. Anul acesta distracția este non-stop, așa că timp de trei zile vizitatorii evenimentului vor avea la dispoziție zeci de activități, concerte, petreceri și spectacole de care să se bucure. Abonamentele early bird se pot cumpăra online de pe www.myticket.ro și www.eventim.ro, prețul fiind 79 de lei. Atenție! Promoția se va încheia pe 27 aprilie, iar apoi biletele vor costa 99 de lei.

Din line-up-ul festivalului mai fac parte: Rudimental, Sigala, Eluveitie, LTJ Bukem, GBH, Delta Heavy, Dubioza Kolektiv, Dubfire, Infected Rain, Bleed Some Dry, Last Hope, Lee Burridge, Mahony, Premiescu, Priku, Dobrikan, Alternosfera, Șuie Paparude, BAB, All Friends Band, Gojira & Planet H, DJ K-lu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.