Accident SPECTACULOS în plin centru. Ce a păţit un şofer din cauza...

Accident SPECTACULOS în plin centru. Ce a păţit un şofer din cauza propriei IMPRUDENŢE

0
DISTRIBUIȚI

Un şofer aflat în drum spre bal, a ajuns la… spital. Accidentul rutier a avut loc ieri, în mijlocul Reşiţei, în zona cartierului Intim, într-un sens giratoriu cunoscut printre şoferi drept unul periculos. Maşina la volanul căreia se afla un bărbat de aproximativ 35-40 de ani s-a rostogolit de mai multe ori, după ce a lovit un stâlp metalic, conform site-ului infocs.ro.

Conducătorul auto venea dinspre Calea Caransebeşului, a intrat în intersecţie cu viteză mare, motiv din cauza căruia a derapat şi s-a întors cu roţile în sus.


Victima a fost ajutată de un taximetrist să iasă din maşină, care a alertat 112. Protagonistul incidentului se îndrepta către o nuntă, şi, furios pe cele întâmplate, a ameninţat unul dintre reporterii veniţi la faţa locului.

În cele din urmă comportamentul de mahala al şoferului a fost temperat de oamenii legii veniţi la faţa locului. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar autoturismul pe care-l conducea a fost făcut praf, existând suspiciunea că nici măcar nu era al său.

Foto: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.