Ionuț Popa: ”Nu știu dacă e un punct obținut sau două pierdute”....

Ionuț Popa: ”Nu știu dacă e un punct obținut sau două pierdute”. Tehnicianul lui ACS Poli are din nou motive de nemulțumire legate de arbitraj

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, îngrijorat de starea lotului. Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli a obținut doar o remiză pe teren propriu cu FC Botoșani. În urma acestui meci Ionuț Popa are motive în plus de îngrijorare. Tehnicianul bănățenilor a rămas practic fără soluții pe postul de fundaș dreapta. Timișorenii nici nu mai pot legitima jucători noi deoarece mai sunt doar șase runde.

”Nu știu dacă e un punct obținut sau două pierdute. Deși înainte de joc știam că vom avea probleme. Am vorbit cu antrenorul lor. Să fac o glumă: știam că e o echipă care vine cu avionul și nu fac penalty ca la Tg. Jiu când au mers cu trenul… Revenind la joc, știam că echipa noastră nu mai are vâna de altădată, încerc să mențin, dar când joci cu aceiași 14-15 jucători normal că apar fel și fel de probleme medicale. La noi apar rupturile. Ori nu sunt antrenați, ori sunt obosiți de competiție…”, a declarat Ionuț Popa. Astăzi bănățenii au jucat cu Neagu pe postul de fundaș dreapta după ce Străuț a suferit o ruptură fibrilară la ultimul antrenament.

”Mă deranjează foarte mult că nu pot să alcătuiesc cel mai bun 11 și să am rezervele dorite. S-a accidentat și Scutaru, cred că are și el ruptură. Fucek a jucat nerefăcut, la fel și Șeroni, avem probleme, nu știu cum le voi gestiona.


Să nu se înțeleagă că dau bir cu fugiții. Trebuie să câștigăm cele patru jocuri pe care ni le-am propus ca să ne salvăm”, a mai spus Popa.

Antrenorul timișorenilor a vorbit puțin azi și despre arbitrajul lui Marcel Bîrsan. ”Am avut o discuție cu Bârsan la pauză, pe un ton politicos și respectuos, i-am spus că repede i-a dat galben lui Neagu… Au fost lovituri acordate lejer împotriva noastră. Nu pot să comentez că sunt urmărit așa ca Mario Moretti care a fugit cu kilogramul de cocaină pe vapor”, a precizat ”principalul” lui ACS Poli. Despre jocul defensiv al echipei sale Popa a adăugat: ”Am întânit un sistem cu trei fundași centrali. A fost un motiv. Jucând lent i-au determinat pe jucători să facă pasul în spate. Pe mine mă deranjează că mijlocașii centrali fac pasul acesta. Dacă ei presau la faza golului nu ieșea acea pasă pe centru”.

Timișorenii îl aveau în pregătiri pe Darius Buia, de la Dinamo II, dar oricum acesta nu mai poate fi legitimat în această perioadă. ”Am fost la un meci la Periam, să-l văd, l-am văzut jucând o repriză, am discutat cu el”, a conchis Popa despre jucătorul care ar putea doar la vară să fie înregimentat oficial.

Leo Grozavu: ”Dacă am fi pierdut se apropiau de noi”

Tehnicianul Botoșaniului a avut cuvinte de laudă pentru gazde. ”Felicit echipa Timișoarei, staful, jucătorii, ar fi păcat să nu aibă echipă orașul acesta în Liga I. Dacă vor reuși minunea, au avut penalizare, sper ca factorii decizionali să fie mai aproape. A fost un joc de luptă, cu echipa Timișoarei pragmatică. Era normal să nu se mulțumească cu un punct. Ținând cont de antecedetente am dorit să câștigăm azi. Am fost taxați la singura ocazie. Dar felicit efortul bățeților pe o zi toridă, nici terenul nu a fost grozav, păcat ce era aici”, a spus Leo Grozavu.

”Sigur că e frustrant, am mai jucat bine și am pierdut …dar e ceva pozitiv că am revenit. Dacă am fi pierdut se apropiau ei la un punct, așa păstrăm distanța. Ultimele trei cred ca se vor bate la retrogradare. Eram nsii Timisoarei, ne-au batut cand am lipsit eu. Acum a fost egal. Nu ma asteptam sa fie asa defensiva, dar ne asteptam la contraatacuri. La fazele fixe am fost surprinsi. Eficiență 100%”, a concluzionat ”principalul” moldovenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.