Pesimism teribil la ACS Poli după eșecul cu Pandurii. Ionuț Popa, RESEMNAT:...

Pesimism teribil la ACS Poli după eșecul cu Pandurii. Ionuț Popa, RESEMNAT: ”Suntem ca și retrogradați!”. Ce a spus despre Pedro Henrique

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan

Tehnicianul lui ACS Poli a fost mai sumbru ca niciodată. Ionuț Popa și-a pierdut încrederea că echipa sa se mai poate salva de la picaj. Pedro Henrique e văzut ca principal vinovat, dar tehnicianul bănățenilor consideră că echipa sa nu mai are forța fizică pentru a câștiga partidele rămase. Cel puțin nu ambele.

”Ne-am ratat șansa, eu spun că nici barajul nu-l prindem, suntem ca și retrogradați! Am avut discuții cu ei și individual. Chiar și cu Pedro Henrique, i-am explicat ce doresc de la el. Pedro Henrique, un jucător pe care am dat 200.000 euro. Ne-a îngropat. Voiam să-l schimb înainte cu un minut… Conducerea le-a dat un salariu… Echipa asta nu mai poate face șase puncte. Cu acest joc, în care mingea merge direct din apărare în atac… Nu putem. E dezagreabil, usturător, să ajungem până aici și să nu mai putem”, au fost declarațiile pesimiste ale lui Ionuț Popa.


Acesta a explicat și rațiunea schimbărilor, recunoscând că acestea nu au adus efectul scontat. ”Mailat intra în condițiile în care nu era accidentat Scutaru. Voiam să schimb, dacă nu se producea acest scurtcircuit jucam cu Mailat, Bărbuț și Drăghici… Am spus că forțez pe final în ultimele 15-20 de minute. Jocul s-a rupt acolo. Deși am jucat în zece oameni și am atacat. Nu am avut noroc, am avut două bare…”, a mai spus Popa.

”A fost crâncen. Mai avem de luptat”

Flavius Stoican era vădit mulțumit după jocul de azi. Pandurii are un avans de trei puncte față de contracandidatele Concordia și ACS Poli. ”Astăzi a fost o partidă crâncenă. S-au întâlnit două echipe care s-au luptat… Am avut șanse, e adevărat că am avut o ocazie de a ne desprinde. Nu am înțeles dacă a fost sau nu penalty la Firțulescu. Mi-a crescut pulsul. În partea a doua, pe lângă că am avut șanse de a marca la Batin. Am fost eliminat, ușor, dar recunosc că sunt vinovat, nu ai voie să discuți așa cu arbitrul. Aștept să văd dacă voi fi sau nu suspendat. Felicit echipa gazdă, pentru că a pus presiune. Știam că e o echipă de talie, care se descurcă la fazele fixe. Sunt bucuros de cele nouă puncte în ultimele trei partide, dar nu s-a terminat. Urmează o partidă importantă. Am luat o opțiune importantă, dar nu s-a terminat. Trebuie să gestionez entuziasmul lor, dar și starea de oboseală. Voi da șanse și altor jucători tineri”, a conchis Flavius Stoican, antrenorul gorjenilor.

Duminică ACS Poli joacă cu ASA Tg. Mureș (ora 20.30) iar în ultima etapă se deplasează la Gaz Metan. Ardelenii sunt cei care joacă în etapa următoare la Severin cu Pandurii. În penultima rundă Concordia primește vizita Botoșaniului. În timp ce în ultima etapă se joacă Botoșani – Pandurii și Voluntari – Concordia Chiajna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.