Ionuț Popa nu exclude varianta unei CONSPIRAȚII în cazul programărilor lui ACS...

Ionuț Popa nu exclude varianta unei CONSPIRAȚII în cazul programărilor lui ACS Poli. Timișorenii, ”rupți” și înaintea vizitei Iașului

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli Timișoara a ajuns într-o situație critică după cele două deplasări ilfovene. Căzuți pe poziție de baraj, Marius Croitoru și compania acuză toate problemele acumulate, dar mai ales programările la foc automat, înaintea vizitei liderului play out-ului, CSM Poli Iași.

După eșecul de la Chiajna timișorenii au rămas cu 22 de puncte și au căzut pe locul 6, de baraj. ”Jocul cu Iași ne pune într-o situație aproape decisivă. Nu numai cu ei, și cu ceilalți, orice pas greșit înseamnă Liga 2. Am ajuns în situația asta și din cauza noastră am înțeles, am obținut doar un punct în ultimele trei jocuri. O parte dintre jucători la meciurile dificile nu au acea tărie, poate emoțional, mental și mai ales datorită acelor greșeli cu caracter individual, mai ales în ultimul joc, primele două goluri din greșeli copilărești. Dureros e că atunci când ai partida în mână, așa ca la Voluntari sau Chiajna, unde cu schimbările făcute am dominat, apare un gol care îți întrerupe moralul și îți dă de gândit. Am mai făcut referiri la acele programări pe care nu le voi înțelege. Așa cum a fost acea finală a Cupei Ligii progamate pentru ca programul Stelei să fie în ordine. Numai când e vorba de Poli…”, a declarat Ionuț Popa.

Absențele pentru duminică sunt Doman, Scutaru și P.


Henrique (accidentați). În timp ce Poparadu îi va lua locul suspendatului Soljic.

Ionuț Popa vorbește chiar de o conspirație când vine vorba de programări. ”Ieri am făcut memoriu să ne amâne jocul de marți, cu Pandurii, de după finala Cupei Ligii și au spus că nu e posibil… Explicațiile au fost puerile. Mai ales că se termină și play-off-ul. Cineva apropiat mie îmi spunea de acum trei-patru săptămâni că aceste programări sunt în defavoarea noastră. Se fac la limită ca să fie acoperiți de regulament. Nu am dat crezare și am lăsat respectivul să spună până la capăt. Dar să nu ții cont? I-am dat replică: dacă se urmărește trebuia să ne spună în vară că intră altă echipă că aveți și o penalizare mare. De aceea discuția m-a făcut să cred că nu e așa cum spune dumnealui. Acesta e un aspect, dacă ne-am angrenat în aceste dueluri trebuie să ne apărăm cumva. Dar e foarte greu, la fiecare etapă ba apare suspendat, ba accidentat, continuitatea nu e pe măsura așteptărilor… Cel mai important e ca jucătorii să aibă încredere în ei. O să am discuție cu ei”, a mai spus Popa.

”Fac apel la toată lumea că avem nevoie de un jucător în plus, acele e publicul, să vină să ne susțină că aproape suntem singuri împotriva lor. E un șlagăr pe care cred că ni l-a lăsat Rapidul”, a conchis tehnicianul lui ACS Poli.

”Ne e foarte greu, fiind programat la două-trei zile, iar ne așteaptă patru meciuri în zece zile. Una e să joci la început de sezon, alta la final. Dar dacă domnii care se ocupă de programare consideră că e normal… Ne e foarte greu nouă ca sportivi să jucăm așa cu trofeele și cu retrogradarea pe masă. Ar fi incorect să spui după un an de zile de muncă să jucăm cu trofeul pe masă, să spui: Croitoru nu joci! Dar dacă asta se vrea asta se face, dar mi-e foarte greu. Okay, ne menajăm dar munca noastră de un an de zile? Unii de acolo nu au jucat fotbal în viața lor. Pentru noi contează mult jocul de duminică, coroborat cu ce fac Chiajna și Pandurii. Dacă va fi barajul pentru noi va fi okay”, a specificat și Marius Croitoru, căpitanul bănățenilor.

Partida ACS Poli Timișoara – CSM Poli Iași se dispută duminică, de la ora 18.00, în etapa a X-a a play out-ului Ligii I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.