Aniversare la Prefectura Timiş. De ce s-a plâns fostul prefect Ovidiu Drăgănescu...

Aniversare la Prefectura Timiş. De ce s-a plâns fostul prefect Ovidiu Drăgănescu FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-777968314">

Momente pline de emoţie, astăzi, la Palatul Administrativ din Timişoara. Instituţia Prefectului Timiş a aniversat 25 de ani de activitate. La ceremonie au fost invitaţi foşti prefecţi şi subprefecţi, şeful Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, dar şi şefi de structuri din cadrul MAI şi Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan. După intonarea imnului naţional şi un scurt moment de reculegere în memoria celor care s-au stins din viaţă, prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală, a prezentat o sinteză a activităţii instituţiei în cei 25 de ani de funcţionare.

„Din puţinul pe care noi îl avem la dispoziţie încercăm să facem un program frumos cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea Instituţiei Prefectului, o instituţie cu părţi bune, dar şi rele. Astăzi sper să ne amintim cu toţii doar de părţile bune, să ne bucurăm de ceea ce noi ca instituţiei am pregătit pentru colegii noştri, dar şi pentru angajaţii Instituţiei Prefectului, pentru că baza acestei instituţii sunt angajaţii şi sunt convins că fără sprijinul lor care aduc fiecare un grad de valoare ridicat nu am putea să sărbătorim astăzi cu fruntea sus această aniversare. Am pregătit un pliant, o insignă, o sticlă de vin de la Cramele Recaş cu emblema pe care este inscripţionată data înfiinţării, plus un mic program artistic muzical susţinut de cei mai buni copii de la Liceul „Ion Vidu”. În timpul acestei prezentări artistice pe un ecran vor rula imagini cu activităţile fiecărui prefect şi subprefect”, a declarat Mircea Băcală. Fostul prefect Ovidiu Drăgănescu a atenţionat că în zilele noastre, puterile prefectului au scăzut şi că acesta nu mai numeşte nici măcar şefii deconcentratelor din subordinea instituţiei pe care o conduce.

Prefecţiii judeţului Timiş au fost Florentin Cârpanu, Emil Mateescu, Dorel Borza, Ioan Paştiu, Dan Poenaru, Dumitru Ganţ, Liviu Barbu, Horia Ciocârlie, Ion Răducanu, Ovidiu Drăgănescu, Eugen Dogariu şi Mircea Băcală.

De-a lungul celor 25 ani de activitate au ocupat funcţii de subprefect Emil Mateescu, Andrei Mâţiu, Heinrich Dorbny, Viorel Coifan, Călin Drug, Nicolae Gudiu, Petru Miculescu, Vasile Tarciatu, Constantin Ostaficiuc, Ludovic Zudor, Ionel Gătlan, Matei Suciu, Alexandru Chirilă, Gheorghe Ciobanu, Zoltan Marossy, Laviniu Bedrosian, Eugen Dogariu, Călin Dobra, Codruţa Botez, Andrei Orban, Liliana Oneţ, Eugen Dogariu şi Daniel Franţescu.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.