COPLEȘIȚI ”Băieții în ghete”, depășiți de UTA într-o atmosferă de derby adevărat....

COPLEȘIȚI ”Băieții în ghete”, depășiți de UTA într-o atmosferă de derby adevărat. Arădenii i-au marcat două goluri lui ASU Poli în prima parte GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ASU Politehnica a fost învinsă în cel mai așteptat duel al sezonului. Cu obiectiv palpabil în clasament UTA Bătrâna Doamnă își continuă speranțele la Liga I după un 3-0 clar pe ”Dan Păltinișanu”. Atmosfera din tribune a fost, în schimb, la superlativ pentru ambele tabere.

În sfârșit, după o perioadă lungă de timp, arena ”Dan Păltinișanu” a fost luată din nou cu asalt de timișoreni. Într-o atmosferă de derby adevărat, ASU Poli – UTA a început cu un oarecare echilbru. Totuși, odată cu trecerea timpului oaspeții, cu un obiectiv sportiv major pe final de sezon, au speculat nesiguranța tinerilor alb-violeți. Deși Blănaru (min. 22) a fost aproape de o reușită cu capul. Peste nouă minute alb-roșii aveau să deschidă scorul prin Curtuiuș, plecat de la limita ofsaidului pe culoar. Genunchii ”Băieților în ghete” par să se fi înmuiat, căci Alin Gligor marchează peste alte două minute (33), o reușită care a adus satisfacție fanilor din Peluza Nord. 0-2 la pauză și totul părea deja jucat, cam ca și în finala de ieri a celorlalți ”chiriași” ai ”Marelui oval”.

Atacurile alb-violeților au fost precipitate în continuare. În partea secundă, fanii de la tribune s-au uitat din nou mai mult către cele două peluze, unde show-ul a continuat. În prelungiri arădenii au mai lovit o dată, prin Piccioni. În timp ce Taub a văzut al doilea cartonaș galben pentru lovirea lui Strătilă.

ASU Poli cedează în ultimul joc acasă din acest sezon, chiar în fața rivalei. UTA BD păstrează șanse la promovare în dauna celor de la Sepsi, altfel, cine știe, poate va fi nevoită să se deplaseze din nou pe acest stadion.

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu, Bilia (cpt.), Telescu, Taub – Nicolescu (Ad.


Ungureanu 54′) – Teut (Sorescu 46′), Birău, M. Stancu, Ghinescu (75 Bădăuță) – Şt. Blănaru. Pe bancă: Gârlea – Cr. Gălan, Vucea, Ţugui. Antrenor: Sorin Brîndescu

UTA Bătrâna Doamnă: Bg. Miron – Adili, Al. Manea, Gligor (cpt., Vîlceanu 61′), Burlă – Strătilă, M. Chindriş, Jorza (65 I. Tănase), D. Muntean – Curtuiuş (71 Piccioni), Ad. Petre. Pe bancă: Al. Barna – Copaci, I. Tănase, Stahl, Polgar. Antrenor: Laurenţiu Roşu.

Foto (jos): Cornel Biholari

1 COMENTARIU

  1. Lamentabil v-ați prezentat toți, de la antrenor la jucatori.Inteleg ca Taub azi noapte a fost la o nunta,nu a jucat bine dar tot a fost mai bun decât următorii:dar si Stancu,Nicolescu,Birau,Ghinescu au fost?Trei pase sa nu poți sa legi.V-ați bătut joc de suporteri mai ales cu ATITUDINEA pe care ați avut-o.Vine pauza si trebuie făcute schimbari:de la banca pana in teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.