Ștefan Blănaru vrea să devină ”nașul” Bătrânei Doamne: ”Vreau să mă țină...

Ștefan Blănaru vrea să devină ”nașul” Bătrânei Doamne: ”Vreau să mă țină minte”. Cum a trăit golgheterul lui ASU Poli primul său derby cu UTA

0
DISTRIBUIȚI
Ștefan Blănaru, mesaj către galeria lui UTA

Duelul Timișoara – Arad de duminică e anticipat și de principalul marcator al lui ASU Poli. Ștefan Blănaru și-a adus aminte cu satisfacție de cum a deschis scorul în jocul tur cu UTA Bătrâna Doamnă și susține că ostilitatea fanilor arădeni l-a ambiționat și mai mult. Atacantul bănățenilor spune că în următorul derby nu ține să marcheze neapărat atât timp cât echipa sa iese învingătoare de pe gazon.

Una dintre revelațiile acestui sezon al Ligii a II-a e fără îndoială Ștefan Blănaru. Atacantul lui ASU Poli a marcat 15 goluri de-a lungul sezonului. Dintre acestea însă unul e mai ”dulce”, cel reușit pe mocirla de pe ”Motorul”, când a deschis scorul cu UTA, meci încheiat însă în cele din urmă la egalitate (1-1). ”Ne așteaptă un meci greu, eu și colegii mei îl așteptăm cu mare interes.


Pentru mine e al doilea derby. Primul a fost cel de la Arad, unde cred că am pierdut două puncte, sperăm ca meciul de duminică să-l tranșăm în favoarea noastră. Probabil vor fi peste zece mii de poliști în tribune. Îmi doresc să vină și cât mai mulți de la UTA, să fie un spectacol atât în teren, cât și în tribune”, a spus Ștefan Blănaru.

”Cred că e presiune mai mare pe UTA, doar victoria o mai ține în lupta pentrul locul 2 și noi ne dorim să câștigăm acest meci, să arătăm câ suntem cei mai buni din vest. Chiar ieri m-am uitat la un video din 2012, am luat bătaie 0-1, dar atmosfera te face să dai totul pe teren”, a adăugat ”Blană” cu referire la modul în care așteaptă noul ”Derby al Vestului”.

Motivat de ostilitate

Ștefan Blănaru și-a adus aminte cu plăcere de duelul tur, în care a deshis scorul după jumătatea părții a doua. Timișoreanul în vârstă de 28 de ani subliniază că tocmai atitudinea fanilor arădeni i-a adus un plus de determinare. ”A fost o senzație foarte frumoasă după marcarea golului. Până în minutul 70 a fost un vulcan acolo, toată lumea ne înjura și ne scuipa de pe margine, apoi s-a făcut liniște câteva secunde până le-am dat eu apă la moară, mi-am pus mâna la ureche și am spus că nu-i aud și atunci a început iar nebunia. Chiar îmi doresc să mă țină minte. Pe mine mă motivează când mă apostrofează, chiar îmi doresc așa ceva… Eu prefer să nu marchez și să câștigăm, pentru că ne dorim foarte mult aceste puncte, dacă scoatem un rezultat bun ne vor ține mulți ani minte pentru că i-am încurca în parcursul lor către promovare”, a conchis Blănaru.

Partida ASU Politehnica – UTA Bătrâna Doamnă se dispută duminică, de la ora 19.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.