MOBILIZARE Biletele la derby-ul ASU Politehnica – UTA Bătrâna Doamnă se vând...

MOBILIZARE Biletele la derby-ul ASU Politehnica – UTA Bătrâna Doamnă se vând și în afara Timișoarei. Vezi în ce locații se găsesc

0
DISTRIBUIȚI
Afiș legat de vânzarea de bilete la ASU Politehnica – UTA

Suporterii timișoreni se mobilizează din timp pentru noul derby vestic dintre Timișoara și Arad. Deși mai sunt 12 zile până la meciul de pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” dintre ASU Politehnica și UTA Bătrâna Doamnă primele bilete s-au vândut deja la ultimul joc de acasă al alb-violeților. Mai mult, începând de azi tichete pentru mult așteptatul duel se comercializează în peste 20 de locații din orașul de pe Bega, dar și din alte localități ale județului Timiș.

Interesul pentru meciul din 21 mai e deja unul ridicat. Chiar și cu trei săptămâni înainte de întâlnirea cu UTA fanii lui ASU Poli au început să promoveze partida prin diverse mijloace.


Primele bilete s-au dat la duelul câștigat clar cu Dunărea Călărași (4-1), ultimul meci jucat de ”Băieții în ghete” pe arena ”Știința”. Iar cum pentru elevii lui Sorin Brîndescu urmează un weekend liber în Liga a II-a toată suflarea alb-violetă e concentrată pe încleștarea cu arădenii.

De azi, bilete pentru meciul cu UTA BD de pe ”Dan Păltinișanu”, se pot găsi în mai multe locații din Timișoara: Club DArc, Bierhaus, Restaurant Yugoslavia, La Mihai (xerox Complex), Grill Sârbesc (în cele două mall-uri), Măcelărie Tradițională, Spartan (Girocului și Galleria 1), Zone Cafe, SSH Cafe, Students Pub, Caffe DaVinci (Modern), Club As (Aradului și Buziașului), magazin Radis, Arena Viola și Arena Carlo. De asemenea există și o serie de locații din afara orașului în care se găsesc bilete. Pensiunea Casa Iorgovanului (sat Urseni), magazin Alfa Darian (Giroc), magazin La Cirdei (Recaș), Loris Bar Pizzeria (Deta), Portofino Lugoj (Micro 4) și Cofertăria Micro 3, tot în Lugoj. În ziua meciului bilete se vor găsi și la standul de lângă McDonalds-ul din centrul Timișoarei, cât și la stadion. Recomandată e însă achiziționarea din timp pentru evitarea aglomerației.

Peluza Nord a arenei ”Dan Păltinișanu” va fi destinată oaspeților, galeria utistă va face deplasarea, în mod tradițional, cu trenul în ziua jocului. Cât despre zonele restricționate din Peluza Sud a stadionului, doar un sector și jumătate, cel din apropierea tribunei II, în partea în care se află o ”gaură” sub scaune, va fi închis. Astfel că galeria timișoreană nu va fi afectată prea mult în spectacolul pe care și-l propune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.