CSU Universitatea de Vest a ratat din nou accederea în primul eșalon...

CSU Universitatea de Vest a ratat din nou accederea în primul eșalon în urma turneului final de promovare. Vezi bilanțul timișorenilor la Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / CSU UVT

CSU Univ. de Vest rămâne și în ediția următoare în Divizia A2.


Timișorenii au obținut doar o victorie în turneul final de promovare în elita voleiului disputat în acest weekend la Baia Mare. Formația bănățeană a fost învinsă astăzi în ”decisiv” de Dinamo București, grupare care era deja promovată înaintea jocului.

Calificată mereu în ultimii ani la turneul final de promovare, CSU UVT a fost lipsită din nou de șansă. Mai întâi bănățenii nu au putut găzdui acasă turneul, apoi au început bine competiția desfășurată la Baia Mare. În prima zi aceștia au trecut în trei seturi de CSM Suceava (17, 17, 18). A urmat însă ieri un eșec, 1-3, cu formația gazdă CSS 2 Baia Mare. În fine, Univ. de Vest a fost depășită astăzi cu 3-0 de Dinamo și încheie turneul doar pe poziția a 3-a. ”Nu putem trage concluzii la cald, dar e clar ca ceva a lipsit echipei noastre…”, se arată pe pagina de Facebook a CSU UVT Timișoara.

În viitorul sezon Timișoara va avea o echipă feminină în elită la volei: UVT Agroland, care a obținut promovarea alături de U Cluj în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.