Două echipe timișorene de baschet dispută barajele de promovare în același weekend....

Două echipe timișorene de baschet dispută barajele de promovare în același weekend. BC Timba merge la București pentru turneul final

0
DISTRIBUIȚI
BC Timba

Formația masculină BC Timba Timișoara și echipa feminină SCM Timișoara au parte între 2 și 4 iunie de jocurile decisive pentru obiectivul din acest sezon: promovarea în elită. Dacă alb-violetele clubului aflat în primul sezon de activitate evoluează chiar în propriul fief, ”urșii” vor avea parte de un turneu final pe teren străin, în Arena de Baschet din București.

Timba Timișoara a încheiat jocurile Grupei I – A din eșalonul secund cu un eșec, scor 65-82, pe terenul celor de la Cuza Sport Brăila.


”Urșii”, clasați pe 3 în această fază, erau însă calificați deja pentru turneul de promovare. Bănățenii au renunțat în cadrul ședinței de atribuire la găzduirea turneului în Banat. Cele patru formații calificate, Politehnica Iași, Cuza Sport Brăila, Timba Timișoara și CN Aurel Vlaicu București, vor evolua în Capitală, practic pe terenul celei din urmă. Jocurile se dispută într-o sală destinată în mod special sportului cu panou: Arena de Baschet. Primele două clasate vor avansa în Liga Națională.

SCM Timișoara, luptă acasă

Tot în weekend-ul 2-4 iunie, fetele de la SCM Timișoara joacă pentru accederea în elită în Sala ”Constantin Jude”. Drept câștigat de clubul autorităților în fața celor de la Agronomia București. Pe lângă cele două mai participă la lupta pentru primele două poziții cluburile CSU LPS Alba Iulia și Rapid.

Programul jocurilor este următorul:

Vineri, 2 iunie, ora 17,00, Rapid – Agronomia

Ora 19,30, SCM Timișoara – CSU LPS Alba Iulia

Sâmbătă, 3 iunie, ora 17,00, Agronomia – Alba Iulia

Ora 19,30, SCM Timișoara – Rapid București

Duminică, 4 iunie, ora 13,00, Rapid – Alba Iulia

Ora 15,30, SCM Timișoara – Agronomia București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.