AGONIZANT Informatica Timișoara riscă și pierde la ultima acțiune a jocului 2...

AGONIZANT Informatica Timișoara riscă și pierde la ultima acțiune a jocului 2 cu United Galați. ”Decisivul” pentru finală se va disputa tot în Moldova

0
DISTRIBUIȚI
Informatica Timișoara – United Galați 1-1 în semifinale

CS Informatica Timișoara a pierdut cel de-al doilea meci din semifinalele Ligii I la futsal. United Galați a egalat situația la general în urma unui succes acasă smuls la ultima fază a reprizei a doua de prelungiri, scor 3-2, după 2-2 în cele 40 de minute ”standard” de joc. Adrian Lașcu a profitat de faptul că bănățenii au jucat finalul fără portar.

Meciul 2 a început pozitiv pentru gălățeni, care au deschis rapid scorul prin Cojoc.


Egalarea a venit pentru bănățeni prin Rakic. Repriza secundă avea să fie mult mai tensionată odată cu scurgerea timpului de joc. Cu nouă minute înainte de final Moldoveanu vede roșu direct pentru lovirea lui Lupu cu piciorul la un duel aerian. Cu om în plus Informatica înscrie după un minut și jumătate. Oarecum norocos mingea sare de la Lupu la Savio, care nu stă pe gânduri și finalizează cu un șut sub bară. Bănățenii nu au reușit însă să păstreze avantajul. Același Cojoc a egalat cu un șut la care portarul Koivumaki putea să facă mai mult. Mai erau doar trei minute și gazdele au ”erupt” în ultimul minut. Cu toată presiunea publicului însă și partida a doua s-a încheiat cu echilibru în timpul regulamentar: 2-2.

Emoțiile au continuat în prelungiri. Borges lovind bara din dreapta lui Koivumaki în a doua repriză suplimentară. La ultima fază timișorenii au luat decizia de a juca cu un om suplimentar în teren. Decizie care i-a costat. Deco a ratat reluarea din fața porții iar Lascu nu a stat pe gânduri și a trimis în poarta goală de la distană. 3-2 și totul se va decide mâine, tot la Galați. În tur timișorenii câștigaseră, scor 8-7, în urma executării loviturilor de departajare, situație de care au fost la un pas și astăzi.

În cealaltă semifinală Autobergamo Deva a obținut calificarea în finală după două jocuri cu FK Odorheiu Secuiescu (4-1, 3-1).

CS Informatica: Koivumaki – Deco, Thiago Alcantara, Savio, Felipe, Simic, Rakic, Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.