Grindeanu despre atacurile lui Robu: „Eu știu ce am de făcut (…)...

Grindeanu despre atacurile lui Robu: „Eu știu ce am de făcut (…) nu o să mă vedeți să îi răspund și nu în modul ăsta”

0
DISTRIBUIȚI

Atacurile dese lansate de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe Facebook şi în conferinţe de presă, la adresa PSD, a Guvernului României şi la adresa şefului Consiliului Judeţean Timiş i-au cauzat premierului Sorin Grindeanu o stare de iritare. Acesta a subliniat astăzi, la Timişoara, că nu are nici cea mai mică intenţie să se implice într-un conflict cu primarul Timişoarei,

„Eu știu ce am de făcut. Eu nu am venit la Timișoara și nu o să vin nici în perioada următoare și nu o să mă vedeți să îi răspund eu și nu în modul ăsta cred că trebuie să lucrăm. Pe mine mă intersează să facem, indiferent din ce parte a eșicherului politic venim, să facem lucruri pentru orașul nostru, pentru că alegerile sunt de abia peste trei ani și mai ușor cu campania asta pe care unii o fac non stop. Trebuie să facem lucruri pentru oraș și pentru județ. În același mod discut și cu domnul primar Robu și cu domnul președinte Dobra pentru că am făcut apel să înțeleagă cu toții că e vremea să lăsăm la o parte politica și să facem administrație.


Multe lucruri mă amuză din lucrurile pe care le citesc. Sunt interesat, am cerut la cabinet să îmi aducă în fiecare dimineață lucrurile care se întâmplă în Timișoara, de aici sunt, aici îmi trăiește familia, aici vreau să mă întorc, e normal să mă intereseze și normal că citesc ceea ce se întâmplă în Timișoara. Unele lucruri au prea mare legătură cu ce spuneam mai devreme, nu au legătură cu administrația, ci au legătura cu politica. Eu nu o să pic în capcana asta. De aceea am venit aici, să măresc ritmul (n.r. – lucrărilor de la Spitalul de Copii)”, a declarat premierul.

Sorin Grindeanu a făcut câteva precizării şi pe tema centurii de sud, după ce primarul Robu şi-a exprimat în repetate rânduri nemulţumirea faţă de faptul că obiectivul va fi amenajat cu doar două benzi pe sens. „Cred că 8 iunie e termenul limită de depunere oferte pentru proiectare și execuție centură. Mi se pare că iarăși facem lucruri care ne fac să fim în situația în care suntem. Eu știu că există un sfert de centură acum la două benzi, nu am văzut să fie blocaje pe centură. Dacă modul în care te gândești să critici un proiect că nu e suspendat, că nu e pe mai multe benzi și că în modul ăsta e bine să faci opoziție, le urez succes. Eu pot să vă spun că dacă am apuca-o în forma pe care o doresc unii, anulez licitația, facem alt proiect pe cinci benzi pe un sens și vedem dacă se mai prinde finanțare și vedem ce se mai face pentru orașul Timișoara. Hai să nu inventăm probleme atunci când nu le avem și hai să nu facem sau să creăm situații care pot să ne ducă în altă direcție. Haideți să facem lucruri pentru orașul acesta și să nu mai inventăm lucruri care nu există. Hai să luăm exemple de la alte orașe care au știut să își apere foarte bine intersele și să le promoveze în anii ăștia”, a mai spus Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.