HOAŢĂ de buzunare prinsă în flagrant în tramvai. Vezi cine i-a zădărnicit...

HOAŢĂ de buzunare prinsă în flagrant în tramvai. Vezi cine i-a zădărnicit planurile

1
DISTRIBUIȚI

Tertipurile de hoţi nu le-au mai funcţionat pentru doi infractori, care au fost prinşi la sfârşitul săptămânii trecute de oamenii legii din vestul ţării. O femeie care a încercat să buzunărească o nouă persoană a fost depistată în flagrant, în vreme ce un hoţ aflat la început de „carieră” nu a rămas neidentificat, la mai bine de o lună distanţă după ce a comis faptele.

Femeia de 35 de ani, originară din Vinga, judeţul Arad, a fost prinsă în fapt chiar când a sustras suma de 200 de lei din buzunarul unui alt călător aflat într-un tramvai, în Arad.


Din fericire pentru victimă, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar hoaţa s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Un alt caz de furt a fost rezolvat de poliţiştii din partea Secţiei nr. 1 Vlaicu, care au identificat un tânăr de 21 de ani, din Arad, după ce în perioada 16-18 martie a furat două biciclete. Mijloacele de transport au fost recuperate, iar tânărului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie continuate cercetările.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.