Încălzire „britanică“ pentru ediţia din acest an a Revolution Festival. Vezi ce...

Încălzire „britanică“ pentru ediţia din acest an a Revolution Festival. Vezi ce surprize se pregătesc în „oraşul Lunatica”

0
DISTRIBUIȚI
Britanicii de la Desert Mountain Tribe au cântat la Revolution Festival Party

Joi seara, melomanii timişoreni au avut parte de un eveniment de „încălzire“ pentru Revolution Festival, La Căpiţe, unde în faţa unui public avizat au evoluat membrii trupei britanice Desert Mountain Tribe.

Trio-ul londonez a avut parte de succes printre cei prezenţi sound-urile de rock britanic fiind savurate pe deplin de cei prezenţi. La faţa locului, britanicii au vândut şi câteva discuri de vinil şi au mulţumit în mai multe ocazii pentru aplauzele cu care au fost primiţi la primul lor concert desfăşurat în România. După recitalul lor, distracţia a continuat cu  DJ S-T-Phan, care a amestecat cu măiestrie beat-uri „old school” cu accente de jazz și blues, mash – up – uri interesante, iar din repertoriu nu au lipsit nici „eternele“ ritmuri drum and bass care acompaniează de ceva vreme orice petrecere pe aceste meleaguri.

Organizatorii Revolution Festival au pregătit şi pentru acest an o serie de surprize. „Dacă îți propui să evadezi, atunci fugi cu circul! Ai auzit bine, te invităm să te alături la Revolution Festival și să devii cetățean în Lunatica, cel mai tare oraș din lume. Avem circ, avem muzică, avem cea mai rece bere și cea mai simpatică populație. Toată lumea din toate colțurile pământului vrea să facă parte din Lunatica și asta pentru că e pur și simplu încântător.


Lume, lume! Ascultați cu atenție! Anul acesta Revolution Festival are loc în perioada 1 – 3 iunie, la Muzeul Satului Bănățean. Nu e un festival oarecare, ci unul care are oraș… în „sat”. Imaginează-ți un loc fără poluare, fără corupție, dar mereu pregătit pentru o revoluție. Imaginează-ți un loc unde scena le aparține artiștilor locali, iar muzica este singura religie. Da, timp de trei zile, această utopie va prinde viață, în timpul Revolution Festival. La Lunatica „sharing is caring”, așa că Teatrul Auăleu aduce „Circus Mundi”. Pregătiți-vă pentru ceva ce nu ați mai văzut până acum: îmblânzire de femei, bărbați dresați să stea la cratiță, omul invizibil, Hocup Pocus, poliția circului și nu numai. Nu fi timid, o să te simți ca acasă în această nebunie.

Ne-ai auzit când am spus că în Lunatica singura religie e muzica? Chiar nu glumim! Pentru că Lunatica are relații excelente în toată lumea, și asta datorită faptului că are propriul Minister de Externe, Continental Drifts, care se ocupă și de zona Shangri-La de la Glastombury Festival, vine la festival. Ne aduce cel mai frumos cadou dintre toate – trupe și artiști care vor cânta coloana sonoră acelor mai nebune trei zile din viața ta. Fără să mai lungim vorba, te rugăm să aplaudazi pentru: STEREO SWING / DAT BRASS / KEPLER NOT KOPERNICUS /MAIKA / DJ CHRIS TOFU / COUNT BASSY / TROY SAVOY/ WORLD’S TALLEST DJ ft ROSWEL / WORLD’S TALLEST BUBBLEOLOGIST / MISS MONROE/ GYPSY DISCO presents: MIKE McCALLUM / CALLUM FREY / LISA ELLIPSE / RUBY BIRD /GYPSY DISCO SOUNDSYSTEM.  Dacă îți este sete, o bere o să-ți apară ca prin magie în mână. Dacă îți e foame, o să plouă cu cârnați. Dacă nu te simți în regulă, doctorul o să te facă bine cât ai zice „pălincă”. Până și polițistul o să te facă să te simți mai bine și nu te va amenda niciodată. Acestea sunt doar câteva dintre minunățiile pe care le poți găsi în Lunatica și numai în Lunatica“, au transmis organizatorii.

Cea de-a treia ediţie a Revolution Festival va avea loc în perioada 1 – 3 iunie, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, iar biletele pot fi cumpărate la preţul de 99 lei de pe www.eventim.ro sau www.myticket.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.