Sorin Brîndescu, după eșecul dureros cu UTA: ”Am fost cam fricoși, timorați”....

Sorin Brîndescu, după eșecul dureros cu UTA: ”Am fost cam fricoși, timorați”. Laurențiu Roșu, satisfăcut după derby-ul cu ASU Poli

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Tehnicianul lui ASU Poli, Sorin Brîndescu, a recunoscut minusurile avute de echipa sa în fața rivalei din Arad. Elevii săi au părut pe alocuri blocați de miza derby-ului vestic. UTA s-a impus cu 3-0 și păstrează șanse bune la promovare, fapt care-l încântă pe Laurențiu Roșu, ”principalul” Bătrânei Doamne.

”E destul de greu să-mi găsesc cuvintele după o asemenea înfrângere. Suporterii au venit într-un număr mai mare pentru acest derby cu UTA. Ca și joc pot să spun că am fost cam fricoși, cam timorați. Ne-am preocupat să-i blocăm noi, decât să construim. Cred că dacă am fi înscris primii soarta jocului ar fi fost alta. Am luat goluri fix pe ce am repetat la antrenament. Am încercat în repriza a doua să reintrăm în joc. Dar nici jucătorii care au intrat nu au adus plusul scontat. Nu am avut inspirație la faza de finalizare. Foarte greu am adus mingea în fața porții. Poate am fi reintrat în joc, dar așa am lăsat spații mari. Ca și joc așa se pare (n.r. au fost copleșiți) pentru că am făcut foarte multe greșeli simple. Am evitat să discutăm despre acest joc pentru că informațiile din exterior înfluențau și se pare că i-au copleșit.


Era clar că UTA își dorește victoria și unu la unu fac diferența. Era clar că dacă va trece timpul își vor pierde răbdarea, dar ne-am pierdut noi concentrarea”, a spus Sorin Brîndescu, ”principalul” lui ASU Poli.

”Atmosferă superbă, păcat că nu ne-am ridicat la nivelul tribunelor… Nu ne-am făcut calcule să nu câștige UTA, ci să jucăm bine și să-i învingem”, a concluzionat Brîndescu referitor la faptul că egalul din tur se poate dovedi decisiv în încurcarea planurilor oaspeților.

Laurențiu Roșu: ”Nu depindem doar de noi. Atmosferă foarte frumoasă”

De partea cealaltă arădenii păstrează șanse bune la promovarea directă, dar au nevoie ca Sepsi Sf. Gheorghe să se împiedice o dată pentru a evitat barajul. ”Știam că e foarte important acest derby. Eram foarte concentrați și ne doream foarte mult să câștigăm. În primul rând pentru suporteri. Și la o diferență de trei goluri. Nu am primit gol, ceea ce e foarte important. Sunt trei puncte mari pentru promovare. Mai avem două finale pe teren propriu. Vom încerca să obținem maximum și vom vedea pentru că nu depindem doar de noi. Cei de la Sepsi au un meci în minus”, a declarat Laurențiu Roșu

”Am reușit să înscriem primul gol dintr-o acțiune bună, apoi după un corner. În partea a doua, chiar dacă am suferit, cei de la Timișoara au luptat și ne-au pus probleme, am reușit să închidem poarta și să mai dăm un gol. Mă bucur foarte mult. Pentru suporteri, echipă”, a mai spus Roșu despre meciul cu ASU Poli.

”Nu ne gândim la baraj. Dar dacă va fi cazul vom face totul posibil pentru promovare. Una directă ar fi mai frumoasă și am evita o echipă de Liga I”, a adăugat tehnicianul lui UTA despre o posibilă revenire la Timișoara.

”A fost o atmosferă foarte frumoasă creată de ambele galerii. Terenul a fost greu, iarba mare, dar am legat multe pase și ne-am creat ocazii de gol”, a conchis Laurențiu Roșu.

 

1 COMENTARIU

  1. e de dorit ca UTA sa se califice direct in Liga 1, nimeni nu ar vrea o drama ACS-UTA, meci de baraj. asa ca mult noroc in continuare. totusi o intrebare, nu crede antrenorul ca e cam ciudat ca multi fotbalisti de la UTA fac crampe dupa 40-50 de min. de joc? nu e cam devreme pentru asta? e lipsa sau prea mult antrenament? in orice caz, daca nu promoveaza vad negru, o echipa ca asta e greu de platit in Liga B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.