Legendara formaţie The Exploited şi-a anulat concertul pe care trebuia să-l susţină...

Legendara formaţie The Exploited şi-a anulat concertul pe care trebuia să-l susţină la festivalul Rock la Mureş. Vezi care este motivul

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia britanică The Exploited a anulat concertul pe care ar fi trebuit să îl susţină în cadrul festivalului Rock la Mureş

Formația britanică The Exploited şi-a anulat concertul pe care ar fi trebuit să-l susţină în cadrul festivalului Rock la Mureş. Motivul este unul cât se poate de serios – starea de sănătate a liderului trupei, solistul Wattie.

„Wattie, solistul nostru, este sfătuit de doctori să nu încerce să cânte, întrucât sănătatea sa s-a înrăutățit și este programat în următoarele patru săptămâni într-o clinică din Londra pentru a se recupera.


Ne pare rău că trebuie să anulăm următoarele concerte și sperăm să înțelegeți de ce am luat această decizie“, au anunţat membrii trupei pe pagina oficială de Facebook.

Formată în 1979, în Edinburgh, Scoția, The Exploited au explodat pe scena punk rock cu albumul de debut „Punk’s not Dead”, un material discografic care a ajuns pe primul loc în topul albumelor independente în 1981. Formaţia The Exploited a fost prezentă pentru prima oară în România în cadrul aceluiaşi festival, în anul 2006. .

Până acum, pentru ediţia a 8-a a festivalului Rock la Mureş, ce va avea loc între 16 – 17 iunie la Periam – Port, au fost anunţate formaţiile Implant pentru Refuz, Jamaram, Atari Teenage Riot, Hamatom,  Jinjer, Basska şi Haos. Biletele pentru ediţia din acest an a festivalului costă 75 lei, cu campingul inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.