Migranți ilegali, STOPAȚI din drumul lor spre Occident aproape de două puncte...

Migranți ilegali, STOPAȚI din drumul lor spre Occident aproape de două puncte de trecere ale frontierei de vest

0
DISTRIBUIȚI

Nu trece zi fără ca migranții ilegali să fie reținuți la granița de vest a României. La fel a fost cazul și în ultimele 24 de ore, atunci când, la două puncte de trecere a frontierei au fost stopați din drumul lor către Spațiul Schengen opt cetățeni străini
În zona de competență, oamenii legii din cadrul Sectorului PF Jimbolia au oprit șase migranți din Kosovo, care încercau ca prin România să ajungă în vestul Europei.


În urma verificărilor s-a stabilit că toți sunt bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani.

La fel a fost cazul și în apropiere de Sânnicolau Mare, acolo unde polițiștii de frontieră au oprit doi cetățeni turci care erau în drum spre granița cu Ungaria. Cei doi au fost depistați în zona localității de frontieră Cenad, ambii având 19 ani, intrând legal pe teritoriul României, pe baza unor vize de scurtă ședere. Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.