NOUL Suzuki Swift la Sara Motors – Porți Deschise, pe 26 și 27...

NOUL Suzuki Swift la Sara Motors – Porți Deschise, pe 26 și 27 mai 2017 (P)

0
DISTRIBUIȚI

Suzuki Swift – un pas înainte în a oferi șoferului tradiție, evoluție și inovație!

Pentru cei care își doresc o mașină fiabilă la prețuri imbatabile, Suzuki are cele mai bune oferte. Automobilele Suzuki sunt concepute pentru viața de zi cu zi, au un design robust și dotări suficiente pentru a călători în siguranță.

Noul Swift reprezintă un pas înainte în a oferi șoferului tradiție, evoluție și inovație; acesta poartă ADN-ul Swift, adoptând însă un stil complet nou și beneficiind de o caroserie ultra ușoară pentru performanțe superioare, precum și tehnologii de siguranță avansate. Rezultatul este un design exterior european, completat de un interior cu un caracter sportiv și funcțional, un model agil și ușor de condus, ce oferă senzația de siguranță la volan.

Noul Suzuki Swift ducând mai departe liniile estetice ale predecesorului său, cu schimbări rafinate ce combină elementele moderne cu un aer tradiționalist, specific constructorului nipon.

Design inovator

Cu peste 5,3 milioane de cumpărători, modelul Swift beneficiază de o transformare menită să stimuleze simțurile potențialilor clienți, fără a-i afecta caracterul. Rezultatul este noul model Swift cu o prezență copleșitoare și aspect impresionant.

Alte elemente de design interior:

• Consolă centrală înclinată la 5 grade către șofer
• Volanul în forma literei D
• Scaune față cu formă și poziție optimizate, și protecții laterale
• Un ecran TFT LCD color de 4,2 inch ce afișează informații despre starea vehiculului și performanțe
• Un ecran tactil de 7 inch cu funcție bluetooth pentru conectarea telefonului mobil cu funcție SLDA care permite conectarea și operarea telefonului mobil inteligent prin Apple CarPlay, Android Auto™ sau MirrorLink™, precum și port USB compatibil MP3/WMA/ACC și slot SD card
• Panou de comandă pentru sistemul de aer contiționat iluminat cu LED

Ca și dimensiuni, noul Swift este cu 10 mm mai lung decât vechiul model, ajungând acum la 3.840 de mm la acest capitol ( latime 1.735mm), ampatamentul a câștigat 20 de mm, ecartamentele fata/spate sunt 1.520 mm, respectiv 1.530 mm (1.535 mm pentru 4WD). Acest din urmă plus se va vedea cu siguranță la capitolul spațiu interior oferit pasagerilor de pe bancheta spate, acolo unde vechiul Swift era depășit fără discuții de rivalii săi europeni din segment.

MOTORIZĂRI

În materie de motorizări, lucrurile se prezintă exact cum ne așteptam, configuratorul noului Swift urmând a cuprinte noua unitate 1.0 BOOSTERJET de 112 CP, propulsorul aspirat DUALJET de 1.2 litri, precum și pseudo-hibridul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) .
1,0 BOOSTERJET, turbo, cu injecție directă
Motorul 1,0 BOOSTERJET pe benzină oferă atât un consum redus de combustibil, cât și performanțe rutiere excelente.


Modul de amplasare și sistemul cu injecție directă contribuie la un consum scăzut de combustibil, în timp ce turbo compresorul oferă același cuplu dintr-un motor de 1 litru ca și un motor aspirat de 1,7 – 1,8 litri. Chiar dacă vine cu un nivel ridicat de putere, zgomotul și vibrațiile sunt reduse, datorită unei rigidități mărite a șasiului. Motorul oferă performanțe optime în toate condițiile, de la mersul prin oraș la mersul sportiv.

1,2 DUALJET
Noul Swift este disponibil și cu motorul natural aspirat 1,2 DUALJET pe benzină, reînnoit cu cilindri mai compacți pentru o rată mai mare de compresie și echipat cu sistemul EGR (de recirculare a gazelor de eșapament), cu injecție dublă, care combinate cu celelate îmbunătățiri aduce o economie de 5% în ceea ce privește consumul de combustibil, comparativ cu același motor folosit de actualul model Swift.

Cutie manuală cu 5 trepte, CVT și automată în 6 trepte*
O cutie manuală cu 5 trepte oferă un raport optim pentru fiecare motor și tren de rulare, pentru a obține cel mai bun raport în ceea ce privește consumul de combustibil și performanțele mașinii. Versiunea utilizată cu motorul de 1,0 litri oferă șoferului o senzație mai sportivă la schimbarea treptelor de viteză. De asemenea, este disponibilă și o transmise CVT care a fost îmbunătățită pentru un rulaj fără șocuri, precum și o cutie automată în 6 trepte cu un raport de transmisie mai mare.

Sistem ușor și compact de tip mild hybrid SHVS *

Sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) este un sistem hibrid de tip “mild”, dezvoltat de Suzuki, care foloseşte un starter generator integrat (ISG – integrated starter generator), ce asistă motorul termic în timpul accelerărilor şi permite recuperarea energiei în timpul frânărilor. Sistemul ISG este folosit în locul unui alternator convenţional pentru că ISG regenerează electricitatea mult mai eficient. De asemenea, sporeşte eficienţa de regenerare a energiei, detectând forţa de apăsare a frânelor, amplificând în consecinţă cantitatea de energie generată. Folosind energia stocată, funcţia motorului electric din ISG îmbunătăţeşte consumul de combustibil, asistând parţial motorul termic, oferind cantitatea suplimentară de energie necesară în momentele de consum maxim, la plecarea de pe loc sau în timpul accelerărilor puternice.

Noul Swift este primul model ce beneficiază de sistemul frontal avansat de detectie Suzuki ce îmbina o camera monoculară și un senzor cu laser, oferind funcții de siguranță avansate, printre care se numară frânarea de urgență autonomă, avertizarea la schimbarea involuntară a benzii de rulare și faza lungă asistată. Noul model este de asemenea dotat cu senzori milimetrici ce asigură funcționarea sistemului cruise control adaptiv.

Când vine vorba despre cifre, Suzuki spune ca noul model este cu 3% mai silențios, cu 8% mai aerodinamic, iar raza de bracare este cu 0,4 metri mai mică.

Vă așteptăm în showroom-ul RS Sara Motors, pe Calea Lugojului nr.96A, în Timișoara.

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente ale companiei, accesati: www.saramotors.ro sau ne puteți scrie la adresa: office@saramotors.ro sau la tel: Tel/Fax 0256/201050. Programează-te la un Drive Test!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.