O nouă performanță la volei: UVT Agroland e campioană națională la junioare....

O nouă performanță la volei: UVT Agroland e campioană națională la junioare. Timișorencele au avut parte de o vizită surpriză la turneu final de la Buziaș

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / UVT Agroland

An bogat pentru clubul de volei feminin UVT Agroland Timișoara. După ce au promovat cu formația de senioare în primul eșalon, bănățencele au cucerit titlul național cu junioarele. Elevele lui Bogdan Paul au câștigat toate cele cinci dueluri susținute în cadrul turneului final pe care clubul de pe Bega l-a organizat la Buziaș.

Voleibalistele din Banat au avut noi motive de satisfacție în weekend. Turneul început miercuri a fost finalizat astăzi cu succese pe linie. Medicina Tg. Mureș, în prima zi, a fost cel mai aprig adversar, fiind singura care le-a luat două seturi fetelor de la Agroland.


În rest, Adelina Ungureanu și compania s-au impus cu victorii la zero sau cu doar un set cedat. 3-0 cu Dinamo, CSȘ Lugoj și CSM București, respectiv 3-1, astăzi, cu ”Mihai I” București, au fost rezultatele obținute de timișorence.

Clasament final: 1. Agroland  – 14 puncte, 2. CSU Tg. Mureș – 12, 3. CTF Mihai 1 9, 4.CSS Lugoj – 6, 5. CSM București – 3, 6. Dinamo București 1.

Vizitate de un mare campion

Voleibalistele de la UVT Agroland au avut parte și de o vizită surpriză în sala de la Buziaș, unde s-a desfășurat turneul final de junioare. Vladimir Grbić, campion olimpic la volei în anul 2.000 cu naționala Iugoslaviei, deținător a numeroase distincții europene și mondiale, a condus o scurtă ședință de pregătire cu tinerele componente ale echipei.

Grbic (foto, dreapta). Foto: Facebook / UVT Agroland

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.