Pasajul Jiul se ÎNCHIDE. De când e valabilă restricţia şi când va...

Pasajul Jiul se ÎNCHIDE. De când e valabilă restricţia şi când va fi finalizată lucrarea

0
DISTRIBUIȚI

În ciuda promisiunilor repetate ale municipalităţii, Pasajul Jiul se va închide totuși pentru realizarea lucrărilor din cadrul proiectului de reconfigurare. Dacă acum câteva săptămâni culeea care disloca pământul pentru lărgirea pasajului de sub calea ferată a fost introdusă fără închiderea traficului, în luna iunie sunt aşteptate trei astfel de restricţii.

„La Jiul lucrurile merg foarte bine, în intervalul 1-5 iunie se va închide traficul completamente şi se vor monta două din cele trei poduri.


Apoi, din nou se va închide traficul şi se va monta cel de-al treilea pod. Apoi, după un alt interval nu foarte lung, se va întrerupe circulaţia pentru a se demola culeea veche şi a se asigura deschiderea nouă pe sub subpasaj cea corespunzătoare celor cinci benzi. Deci va rămâne tot spaţiul liber cu sprijinirea podurilor, celor trei poduri pe care sunt liniile de cale ferată vor fi liniile de cale ferată puse le noile culei şi înspre gară şi înspre spitalul de copii. Şi asta înseamnă că dacă toate merg aşa cum le-am planificat noi, evident suntem meteo dependenţi, nu vom avea nicio problemă ca în septembrie să facem inaugurarea. (…) Ne spun cei care fac lucrările. Nimeni nu închide de dragul de a închide. Atunci când există riscuri, trebuie. Vă aduceţi aminte că eu mă aşteptam să se închidă şi atunci când s-a făcut străpungerea. Luna iunie va fi mai aerisită în a doua parte a ei şi nu întâmplător am ales perioada 1-5 iunie pentru prima închidere, ci pentru că sunt zile libere şi multă lume pleacă pentru acel weekend prelungit”, a declarat Nicolae Robu.

Foro: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.