PERFORMANȚĂ pentru un timișorean în Italia: Deian Boldor și-a îndeplinit obiectivul cu...

PERFORMANȚĂ pentru un timișorean în Italia: Deian Boldor și-a îndeplinit obiectivul cu Hellas Verona

0
DISTRIBUIȚI
Foto: hellas1903.it

Sezonul 2016-17 s-a încheiat cu o reușită remarcabilă pentru unul dintre bănățenii care evoluează în fotbalul italian. Hellas Verona, echipa la care Deian Boldor a evoluat în acest sezon sub formă de împrumut, a promovat în Serie A în urma remizei obținute ieri pe terenul Cesenei.

Boldor (22 de ani) a bifat doar nouă partide în tricoul Veronei în Serie B, dar a reușit să marcheze un gol din postura de fundaș central chiar în meciul din tur cu Cesena (3-0). Internaționalul bănățean a evoluat ultima dată pe 24 aprilie, când a fost integralist într-o altă remiză, 1-1 la Perugia.


În ultimele trei jocuri Deian nu a prins lotul, dar s-a bucurat aseară alături de colegii săi pentru reușita, la limită, de la Cesena. Un 0-0 care a readus gruparea de tradiție din regiunea Veneto pe prima scenă. Hellas Verona a ocupat locul 2, cu 42 de puncte, tot atâtea câte are și a treia clasată, Frosinone, față de care stă însă mai bine la următorul capitol de departajare. Pozițiile 3-8 din Serie B dispută un play-off de promovare. Câștigătoarea campionatului a fost în acest sezon SPAL 2013, echipă care își asigurase deja locul în Il Calcio.

Deian Boldor a fost împrumutat la Verona de la gruparea de prim eșalon Bologna, formație la care va reveni oficial pe 30 iunie. Culmea, fundașul timișorean a evoluat pentru ”Gialloblu” împotriva echipei cu care mai are contract până în 2021 într-un joc cedat aspru în Cupa Italiei (scor 0-4).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.