Piața Unirii, transformată într-un loc magic, după ce mii de gulguțe au...

Piața Unirii, transformată într-un loc magic, după ce mii de gulguțe au fost aprinse. Ce eveniment a avut loc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1155740247">

festivalul luminii

Surpriză pentru timișorenii care s-au plimbat, sâmbătă seara, prin Piața Unirii. Iluminatul public a fost stins pentru ca piața să fie împodobită cu mii de gulguțe. Este vorba de mici cutiuțe realizate din hârtie, în care au fost așezate lumânări rotunde.

Acțiunea a fost organizată în cadrul celei de-a 13-a ediții a Festivalului Luminii, desfășurat în fiecare an în mai multe orașe din țară de către „Cercetașii României”.

Festivalul a început în jurul orei 16.00, când în Piața Unirii au fost organizate ateliere de prim ajutor, origami, noduri sau jonglerii. Seara, timișorenii au putut lua parte la trei concerte, iar când s-a lăsat întunericul, a fost aprinse mii de gulguțe.

Festivalul s-a încheiat cu un spectacul de jonglerii cu foc, care a fost urmărit de sute de timișoreni.

“Anual, timp de câteva ore, cercetașii doresc să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte. Împreună cu partenerii lor, aceștia transformă oraşele în care trăiesc într-un spațiu magic, în care fiecare poate să redevină copil și să descopere lucrurile care îl fac mai fericit”, transmit organizatorii Festivalului Luminii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.