A PLOUAT cu amenzi pentru șoferii timișeni, în weekend. Ce acţiuni au...

A PLOUAT cu amenzi pentru șoferii timișeni, în weekend. Ce acţiuni au desfăşurat poliţiştii

0
DISTRIBUIȚI

Peste 600 de poliţişti au fost mobilizaţi pe perioada weekend-ului pentru a menţine un climat de siguranţă publică, pentru a combate faptele ilegale şi a salva vieţi prin prevenirea accidentelor de circulaţie. Astfel, în perioada 12-14 mai 2017, au fost desfăşurate 98 de controale, în urma cărora s-au constatat 1099 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 350.000 de lei.

Poliţiştii de ordine publică au desfăşurat 22 de controale şi acţiuni pentru combaterea faptelor antisociale, fiind constatate 17 infracţiuni şi aplicate 285 de sancţiuni contravenţionale.


În acelaşi timp, „rutiera” a stat cu ochii pe traficul din Timiş, fiind aplicate 794 de sancţiuni contravenţioanle. Nu mai puţin de 85 de permise de conducere au fost reţinute, dintre care 25 din cauza alcoolului.

Au fost acţiuni şi pe linia de arme, explozivi şi substanţe periculoase, la capătul cărora s-au constatat două infracţiuni, iar poliţiştii de investigaţii criminale au constatat o infracţiune de natură judiciară, după ce 39 de locuinţe au fost verificate. Oamenii legii din cadrul combaterii criminalităţii economice au desfăşurat 8 controale, înregistrându-se două dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.