PMP şi UNPR îşi impart oamenii. Cum răspunde Titu Bojin la acuzele...

PMP şi UNPR îşi impart oamenii. Cum răspunde Titu Bojin la acuzele Roxanei Iliescu privind „execuţiile politice”

0
DISTRIBUIȚI

Atacuri dure între PMP Timiş şi UNPR Timiş, partide care în trecut au încercat să fuzioneze. După ce un grup de uneperişti nemulţimiţi au contestat fuziunea, UNPR s-a desprins de PMP, având activitate independentă. Astăzi, Roxana Iliescu, vicepreşedinte PMP al CJ Timiş, a emis un comunicat de presă prin care anunţă că Titu Bojin, lider al UNPR Timiş îi execută politic oamenii.

„Prin prezentul comunicat de presă vreau să atrag atenția asupra unui demers lipsit de temei și cu consecințe grave, înaintat la Institutia Prefectului Timis de către un fost lider UNPR, domnul Titu Bojin.


Mai exact, domnia sa a înțeles să facă demersuri privind excluderea a 4 foști membri UNPR, urmărind în mod clar pierderea de către aceștia a calității de consilieri locali, funcții deținute în prezent în cadrul consiliului local din primăria comunei Săcălaz și primăria comunei Checea. Dincolo de aspectele ce țin de moralitate, care ar fi trebuit să fie în acest caz argumente împotriva unor astfel de «execuții», în opinia mea există și argumente de ordin juridic de care ar fi trebuit să se țină cont”, susţine Iliescu.

Practic, Iliescu acuză că fuziunea dintre UNPR și PMP nu a fost oficial anulată de instanță. De cealaltă parte, Bojin spune că aceasta nici nu a fost realizată oficial. „Să ne arate ea sentința definitivă de fuziune. Ea este jurist și ştie mai bine că nu există un act care să consfințească fuziunea. Astăzi există UNPR și PMP. Când va fi un act de la ICCJ eu nu o să pot să îmi mai permit să exclud oameni. Astăzi eu mi-am permis să îi dau afară pe cei care susțin că și-au făcut adeziunea la PMP. De ce din 56 de consilieri pe care îi are UNPR în Timiș doar patru nu au vrut să își confirme apartenența politică la UNPR. Cei patru nu vor pentru că le-au spus Roxana și Dorin Cândea că nu poate nimeni să îi dea afară”, a declarat Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.